December

December

tisdag 11 september 2007

Hungrig hela tiden

Så känns det just nu och jag förstår inte varför egentligen - jag gör inget extra, tränar inte (kanske kan jag komma iväg idag) men jag känner mig så hungrig.

Igår åt jag en bra middag på hemlagad potatismos med vitlök och lite parmesan. Köttbullar som var kvar från förra veckan och grönsaker - broccoli, blomkål och morot. Allt enligt tallriksmodellen.

En middag som jag blev mätt, nöjd och belåten av tillsammans med en kaffe på maten men det gick inte lång tid förrän jag kände mig hungrig.

La band på mig men vid 9 så tog jag knäckemackor med tjälknöl och en kopp te. Hade kunnat ätit fler av dom.

I morse vaknade jag vid 6 av katten som stod och trampade på mig och ville ut. Gick upp och släppte ut honom och kände hur hungrig jag var. Men jag gick och la mig en stund till.

Sen blev det en frukost på kaffe och macka med skinka. Halvmätt är jag nu. Jag valde att ligga kvar i sängen en för lång stund för att kunna ha tid med detta. Det blev sent igår kväll. Tittade på dokumentären om 11 september på 3:an den var slut vid midnatt och så läste jag lite.

Sånt här är inte bra när man ska gå ner i vikt. Jag vill inte känna mig hungrig. Hade förstått ifall jag ätit lite och därigenom inte fyllt min mage men jag har ätit en bra middag som brukar göra mig helmätt länge.

Så man undrar ju vad det är som händer. Hoppas det är en tillfällig svacka eller är det något annat typ magkatarr? Som gör att man känner sig hungrig hela tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar