December

December

lördag 26 april 2014

Lång men händelserik dag

Sitter i mitt kök, klockan är just exakt nu.......21.11.Har varit vaken sen strax före 7 i morse, strax före 8 åkte jag hemifrån och sen jobbade jag med en tävling och var hemma igen strax efter 3 - det innebär 2 lediga dagar i gengäld.

Solen har gassat från en klarblå himmel men jag har även om jag jobbat utomhus kunnat vara i skuggan och det kändes väl sådär klockan 8 i morse men sen så inser man fördelen när det gått några timmar och dom som varit i solen pustade rejält.

Det gick bra, inga större missöden och som alltid är det så roligt att ha en massa människor runt sig, prata, vara social, visa sitt kunnande och gör ett bra jobb. Känner mig nöjd.

Pustade ut lite när jag kom hem och tände grillen. Dottern skulle iväg så för att hon också skulle få middag i sig så fick det bli så.

Sen körde jag henne till tåget och tog mig en go runda med vovven genom ett av våra vackra naturreservat som jag har i min närhet. Det är ju också något att vara tacksam och glad över att man har inpå knuten.När jag kom hem mötte jag upp sonen vid bilparkeringen och nu äntligen är däcken bytta. Vinterdäck med dubbar men dom är inne i gummit så det var inte mycket med dom dubbarna längre men nu är det sommardäck på i alla fall.

En granne frågade mig när jag stod och grillade om jag kunde tänka mig att släppa ut deras lilla vovve i trädgården så han fick kissat och så för dom skulle på fest och en annan granne som dom är kompisar med och som brukar vara  deras hjälp var själva iväg och jag har tidigare erbjudit min hjälp om det skulle behövas så idag kom den dagen.

Hämtade hit honom in till mig men han var inte så road och min vovve - dom har lekt förut var nog lite för ivrig för den lille var inte alls med på noterna. Men jag stängde in min vovve och tog den lille på en promenad - det är något visst med små hundar som man kan ta upp i famnen utan problem och gosa med - det var en bekant känsla och saknad för min lille jycke.

Men större hundar är också härliga och vovven är en gosig sak han med även om det inte är lika lätt att ha i knät, har försökt men han är inte riktigt med på dom noterna.

Har avslutat utevistelsen i trädgården ikväll med att kolla efter sniglar och har fått klipp ett fåtal. Sen har jag suttit i köket med dotterns dator och är nu redo för sängen.

Det har varit en lång dag och nu känns det överallt i min kropp och jag är helt slut. I morgon blir det en liten sovmorgon innan jag fyller den dagen.

Må Gott

1 kommentar:

  1. Vilken dag.. Mycket positivt!!
    Idag tycker jag du ska sitta på rumpan & njuta av solen :-)

    kram❤

    SvaraRadera