December

December

lördag 29 mars 2014

Åh vilken underbar morgon.........

Åh vilken underbar dag!

Vaknar tidigt - solen skiner ju starkt och det blir just och det är härligt även om det är tidigt. Vaknade när dottern kom hem - hon som skulle sova borta - hennes kompis pojkvän hade varit chaufför åt flickorna när dom var ute och roade sig och så körda han hem henne vilket jag är tacksam över för då slipper jag ju hämta idag.

Klockan var då vid halv 4 och jag har balkondörren öppen lite och det dröjde inte länge förrän någon trast började sjunga - dom är attans morgonpigga dom.

Somnade om men vaknade sen till igen strax efter 7 - låg vaken en stund och blundade och lyssnade på debatt på tv och sen på uppdrag granskning innan jag sen klev upp.

Te och tunnbrödmacka till frukost och sen har jag bakat scones - mutar mina ungdomar idag :D -sonen är väldigt förtjust i scones och jag vill ha lite trädgårdshjälp idag.

Kratta färdigt tänkte jag och sen ska en buske grävas upp och planteras på annan plats. En skön promenad ska också göras och så blir det grillat idag - kycklingspett - satay hade jag tänkt.

Melodikryss och kaffe är det just nu. Halva krysset är löst och färdigt så det är inte så mycket kvar. Satt och lyssnade på massa musik igår - vilket ni kan se i mitt förra inlägg.

Jag gillar The Ark och nu har 3 av tidigare medlemmar ett nytt band -Stereo Explosion - hörde dom på radion igår - p4 och där kan man ju lätt se låtlistor och hade aldrig hört talas om detta nya men jag gillade det.

Sen gav det ena det andra och vips hade jag suttit länge och bara lyssnat på bra musik. Ibland behöver jag det tror jag - jag lyssnar alltid på radion om jag inte har boken på, på jobbet, i bilen och radion kan annars stå på nästan dygnet runt. Klarar mig inte utan radion och musik. Skulle jag bli tvungen att välja tror jag nog radion vinner mot tv'n de flesta av veckans dagar.

Må ni få en riktigt bra dag.

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar