December

December

fredag 31 oktober 2008

Njutning


En liten stunds smärtsam men ände en njutning har jag fått uppleva i dag på morgone.


Har varit hos en privat sjukgymnast för mina onda axlar, bröstrygg och nacke. Först började hon känna lite på kotorna ryggen för att lokalisera vart det onda satt. Och vissa kotor smärtade mer än andra och några inte alls.


Sen fick jag ultraljudsbehandling - den var skön! Skulle ha kunnat ligga där längre.


Sen lite massage och tryck på ryggraden. Så där lagomt hårt men hade ett ställe som jag fick koncentrera mig på att inte skrika för det gjorde så ont.


Och så lite träningsrörelser.


Men det är svårt att komma åt musklerna som sitter intill ryggraden. Ni vet ju själva hur mör en filé på grisen är. Det är ju samma muskel. Och den tränas inte och därför är den så god :)


Ska tillbaka dit nästa fredag.


Men vad jag skulle vilja ha en helkroppsmassage! Det skulle ju vara helt gudomligt skönt. Måste komma ihåg och tippa på lotto :)


Och vi slutar 3 på jobbet idag - det blir också skönt. Och så hade jag ju en sovmorgon i morse. Helgen kan ju knappast börja bättre.


Och igår var jag på match. Dottern spelade och det var en dålig match även om den låg lika hela vägen och motståndarna vann med 1 mål. Vilket dom inte borde ha kunnat göra. Men dom spelade inte bra, dommarna var kass för man blåste sönder hela matchen, det var utvisningar hit och dit för båda lagen. Nej bättre kan dom och det visste dom själva om också. Men som alltid kul att få vara social en stund.


Och sonen har vuxit ur sin vinterjacka! En ny behövs då således. Ingen lätt uppgift. Kräsen som han är. Jag såg en snygg dunjacka från Adidas - nope! Det får ju vara något som är lite varmt också. Så en skepparjacka kanske.


Och eftersom jag slutar tidigt idag kanske vi kan ta däckbytet redan idag. Så kan jag ta en tur till tippen i morgon om det inte regnar och kanske städa undan utemöbler och sånt som jag inte hann med förra helgen.


Något annat speciellt halloween blir det inte. Ungarna vet nog inte heller riktigt vad dom ska göra. Kanske blir dom tom hemma en fredagskväll. Vore mysigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar