
Det åt vi igår - mums så gott.
Stod en halvtimme och borstade de små godsakerna. I kastrullen, salta och på med en dillknippa.
Medans detta kokade och kycklingfilén stod i ugnen så gjorde jag en sallad på ruccola, soltorkade tomater, rödlök, balsamvinäger och olja. Sen så hamnade en del av färskpotatisen i detta och fick dra i och medans det var varm smulades feta ost ner också och som pricken över i - valnötter.
Det blev jättegott och dottern var lyrisk.
Sonen han åt dom au naturell - men det är ju också jättegott.
Och det blev kvar så jag har till lunch idag - till dotterns förtret - hon tyckte jag kunde äta något annat eftersom hon planerat att äta denna sallad när hon kom hem från skolan idag.
Men vi kom överens om att göra färskpotatissallad i dag också.
Och tända grillen kanske. Och laga mat för hela helgen på den. När man ändå är på G så att säga.
Funderar på något kött i dag, grilla färsspett och en gravad laxsida.
Blir det en sån härlig helg så brukar lusten att laga mat bli sämre. Men varför inte förbereda?
Jo - så får det bli.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar