December

December

fredag 25 november 2016

I väntan på reparatör

Bildresultat för dishwasher fun

Det finns många fördelar med att äga sitt boende men det finns så många fördelar med att hyra också. Speciellt om man hyr från ett större bostadsbolag då ens rättigheter är lite fler (känns det som) mot om man har en värd med bara något lite att hyra ut.

Igår när jag kom hem så hör jag ett konstigt ljud - diskmaskinen, den står liksom och pumpar eller nåt och har blinkande F2.

Öppnar luckan och tittar mot botten - inget konstigt och samma siffror hade jag dagen innan och då rensade jag silen - vilket jag får göra rätt ofta - vilket gör att jag nu tror att den inte spolar ut som den ska för ofta får vi också diska om och det är inte för att den är smutsig utan mer för att det är något som grusaktigt på sakerna.

Trycker på avstängningsknappen - den står fortfarande och låter så för att få tyst och stopp fick jag stänga av den via proppskåpet.

Och jag fick tag på värden och dom skulle skicka detta till reparatören så nu går jag och väntar på att dom ska ringa.

Sitter nu på jobbet för jag ville åka hem tidigare för vi ska iväg och göra ärenden men före 16 är det väl ingen mening ifall reparatören kommer.

Pratade med min bror och han hade haft samma sak med sin diskmaskin - att det var som grus i den och den skrotade dom. Min har nu x antal år på nacken och jag har aldrig haft någon service på den. Den finns heller inte kvar på marknaden för jag fick fram manualen på nätet igår för att läsa vad F2 betydde.

Så jag förbereder mig för en helg med handdisk!

Min bror är på väg ner genom landet för att hämta hem sin store son och hans bohag. Vi kommer träffas lite imorgon hoppas jag.

På jobbet igår höll jag på med fakturering. Vi samlar ihop lite från säsongen som varit och fakturerar i en klump - inte bra! För nu har jag fått massa mail om att det inte stämmer och det är gamla saker så jag sa till min kollega att vi återgår till tidigare rutin - att göra det direkt efter varje aktivitet istället för då kan man lättare kolla fel.

För det jag fakturerar har jag som underlag andra fakturor och är dom felaktiga betyder det ju också att vi betalat felaktigt belopp också.

Merjobb!

Bildresultat för angry funny

Kollegan mitt emot mitt skrivbord är lite grinig idag. När jag kom hade man medarbetarsamtal med min ickefavorit bland kollegor . Jag gick ut i köket och pratade med min bror så jag var inte i närheten alls men det var från det mötet kollegan hade sura miner från. Min storachef var här också men jag hann inte träffa honom alls. Det kom ett besök jag tog hand om och då han hann gå så jag kunde inte läsa av stämningen där heller.

Hoppas han är gladare när han kommer tillbaka efter sin lunch.

Igår var jag ju här själv och det var skönt men jag blev lite rädd ett tag. Jag satt och jobbade och det stod bara och tuggade på datorn så jag gick och tog fram advensbelysningen och så började hela rummet gunga. Jag blir inte yr i den bemärkelsen utan det gungar och jag känner av det lite idag också. Det är otäckt. Gillar inte alls känslan och söka för det tror jag inte är någon mening. Det blir nog bara att det är något från Fibron eller ME som gör det hela.

I natt ska jag hämta min son på jobbet, fick höra igår natt när sonen kom hem att kollegan hans är ledig idag - jippi!

Bildresultat för look at the bright side

Jag får ensamtid med min son. Bara han och jag i en bil och det brukar vara trevliga stunder. När jag kör in honom så är det lite mer tyst, han har inte riktigt vaknat och kan vara lite surmulen men när han ska hem är det en annan person jag hämtar. Piggare, pratigare och därför gör det hämtandet till ett nöja :)

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar