December

December

torsdag 13 oktober 2016

När alla tappar hakan!

Bildresultat för mouth drop

Lite sen till jobbet idag - var ju tvungen att titta på tv och vänta på att man skulle tala om vilken som skulle vinna årets nobelpris - jag har aldrig läst någon vinnare!

Och har lyssnat på alla som tippat en den ena koreanen, till afrikanen, till någon annan jag aldrig hört talas om och så kommer det..............

Bob Dylan!

Det har nog aldrig tappats så många hakor i vårt avlånga land - runda värd som då.

Kul även om jag inte lyssnar på honom mer än när det spelas på radion.

För hur många böcker jag läser och har läst så känns det inte som om det är något som skulle locka mig - det känns svårt och konstigt och - kanske alldeles fantastiskt att läsa. Så någon gång kanske man skulle utmana sig själv.

Men läsa poesi - nä det har jag aldrig begripit mig på.

Bildresultat för mouth drop

Grattis får man väl säga i alla fall - för det är ju ändå någon som jag hört talas om vilket oftast aldrig är annars.Torsdag och jag är helt själv på jobbet. Det är lugnt och tyst i hela huset -så skönt. Behöver såna dagar även om det är trevligt med sociala möten med arbetskamrater och annat så tycker jag om dom här dagarna också.

Sovit bra i natt men det blev ju sent innan jag kom i säng eftersom jag hämtade hem sonen när han slutade jobba igår. Hans kollega var på utvecklingssamtal med sitt barn.

Det blev en lugn kväll igår. Medan jag gick en runda med vovven så stod det mat i ugnen. En form med veg potatis/färsgratäng från frysen. Sen satt jag i soffan mest hela tiden förutom att sätta på en tvätt och hänga den sen innan det var dags att åka iväg.

Och även om det är jobbigt så är det ändå väldigt trevligt och mysigt att ha dom här bilstunderna med sonen. Vi hinner ju inte prata så mycket annars på veckorna. Dottern är dålig fortfarande och nästan lite sämre med en rejäl huvudvärk. Hoppas hon mår bättre snart. Men om det är samma som jag haft så blir det ju bättre.

Idag ska jag ägna mig åt bokföring här på jobbet - har ju mycket att beta av nu.

Må Gott

1 kommentar:

  1. Bob Dylan var ett roligt val! Känns lite folkligare och vem hade trott att han skulle få det? Ha det bra! ❤️

    SvaraRadera