December

December

måndag 19 september 2016

Suckarnas bro

Bildresultat för så less

Måndag och det är lite lite mer höstlikt. Inte lika varmt som förra veckan men ändå upp mot och över 20 grader.

Träden börjar bli mer och mer gula i bladen och det är lite konstigt att tänka på att vi är i mitten av september. Hösten har liksom försvunnit nu när det har varit sommar tills nu.

Helgen har varit både ris och ros.

Ros genom att vi i fredags hade myskväll med god middag jag och dottern. Det blev en god paj som blev ännu godare när den fått stå och gotta till sig - vi åt igår också.

Lördagen - just nu kommer jag inte ens ihåg vad jag gjorde då. Jo jag skjutsade dottern till kompisar när vi hade vaknat till liv och gjort oss klara för dagen. Och jag gick in på Indiska för jag hade sett snygga byxor på webben och dom var snygga i verkligheten också men dom var så smala och snäva nere vid foten så dom gick inte att använda - om man inte har minifötter och pinnar till vader -synd!

Sen åkte jag in på blomsterlandet och köpte en miniorkidee och en kruka för att sen svänga in på ica och handla dagens middag.

Det blev fish and chips. Jumbofrites och panerad fisk och remoladsås - gott!

Och så en promenad med vovven och så tv-soffan. Tittade på en ny serie. En enkel till Korfu. Engelsk serie som utspelar sig på 30-talet. Såg trailern och på lördagen var det 3:e avsnittet så jag såg ikapp.

I fredags såg jag också på tv - ettans play och program jag missat under veckan.

Och så skulle dottern hämtas på kvällen och sen ZZZZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzz

Vaknade upp på söndagen av telefon. Kollegan ringde och berättade en tråkig nyhet. Det hade brunnit på jobbet - inte på kontoret utan i närliggande utrymmen och så onödigt. Mordbrand säger polisen eftersom det inte kan vara en olycka utan det är medvetet gjort. Så luften har gått ur oss lite, har varit för mycket. För samma byggnad har brunnit en gång tidigare och nyss lagats och skulle målas denna vecka - då inte så mycket som nu men det var i december så det var väl för fuktigt mot nu då det är torrt. Och så alla inbrott och annan skadegörelse. Så det känns lite trist helt klart.

Men men - vi ska inte ge upp! Idioter ska inte få vinna och det trista är att det förmodligen är ungdomar som jävlas. För det har varit många bränder i området i helgen. Sopcontainrar och annat men inte så stort som hos oss. Det har också varit en liga som tar utrustning som airbags och annat ur dyra bilar och också fylla och annat.

Ja ja, idag är det måndag och jag har ärenden att fixa efter jobbet. Mjölk, apoteket, biblioteket bl a.

Sen vill jag bara sitta i soffan och inte göra något. Gräsmattan behöver klippas men om jag gör det idag eller en annan dag - det får tiden utvisa.

Må Gott


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar