December

December

fredag 23 september 2016

Nu får det vara nog!

Bildresultat för förbannad

Fick höra idag att vår städare som var här idag - han kommer må, ons och fredag har fått skura en av våra toaletter och även utsidan vid "min" entredörr.

Någon har roat sig med att kleta avföring på toan och sen ute - papper?? Nej man kan ju använda väggar istället.

Så man blir så trött.

Det är skadegörelse, det är bränder, det är inbrott. Vad blir det nästa gång tro? Vad ska man vänta sig när man kommer till jobbet nästa gång.

Jag har ju tur att jag oftast inte är först i huset eftersom jag är här på em och andra är här på fm - grannen tex.

Vi hade ett litet möte här igår jag och mina arbetskamrater och pratade lite om det senaste och att just detta - att inte veta vad som väntar när man kommer.

Hur har man då tagit sig in för detta kan man ju undra - jo grannarna har verksamhet i stort sett varje kväll och man öppnar alla dörrar för att få belysning - så även då hos oss och då kan vem som helst besöka en toa tex.

Men vem gör sånt här - man kan ju inte vara riktigt frisk i alla fall! Äckligt! Skulle man ringt polis och bett dom komma och hämta för dna? Det blev inte gjort denna gång men nästa kanske.

Bildresultat för förbannad

Men det är fredag och det har regnat i natt - jippi för svampen :)

Helgen står för dörren och jag sa till sonen att vi kanske ska ta oss i kragen och åka till tippen och städa undan ute imorgon.

Gjorde inte mycket igår när jag kom hem. Gick ut med vovven medan dottern fixade middag sen slötittade jag på tv en stund innan programmet kom som jag ville se - Djävulsdansen,

Jag brukar vara lättväckt men i natt sov jag hårt när sonen kom hem och hade också gått förbi sängen och in till sin syster och pratat. Har inte märkt något så den där bristen på sömn tog ut sin rätt och jag vaknade inte helt död i morse strax efter 8 så jag låg kvar och surfade runt innan det blev dusch. Idag en lång sån med hårtvätt.

Också glad över att mitt försök att få väck en fläck - fett kanske - på en klänning i trikåmaterial från Indiska som jag haft något år - den har samma färg som koftan jag köpte häromdagen och när jag provade så såg jag fläcken och kände mig lite - oh no!

Så jag dagen efter köpte jag Flyttande Galltvål som jag gnuggade in rejält på fläcken och så fick det dra över natten och sen ner i en hink med vatten innan jag tvättade - bara denna i maskin som vanligt. Det kan ju ha varit något annat också som hade försvunnit utan galltvålsbehandling men varför prova?

Vi ska iväg och göra ärenden idag jag och dottern. Apoteket, klipptid, affären och så ska hon titta på en extern hårddisk.

På affären ska jag handla inför morgondagens middag. Sonen har ringat in ett recept i en tidning som ligger på toan - löser korsord så bra där :)


Och jag är glad när han kommer med önskemål :) för ofta frågar jag vad han vill äta och får till svar spelar ingen roll typ. Inte kul när man själv inte har inspiration.

Och kanske ska jag köpa räkor så att jag och dottern äter räkor ikväll och så ett gott glas vitt till detta. Ja så får det bli!

Idag är arbetslusten inte stor - har massor att göra - men det blir inte mycket gjort. Ska ju gå hem tidigare idag och så tar jag nya friska tag på måndag.

Må Gott


1 kommentar:

  1. Man kan undra vad det är för fel på folk nu för tiden!! Grrr!! Tyvärr tror jag inte att polisen hade kommit och tagit dna. Finns nog inte resurser till det. Tack, vännen för din fina kommentar inne hos mej. Blev så berörd av dina ord. Känns som om jag inte kommer att orka mer nu. Men som du skrev så är jag ju en fighter innerst inne. Men en fighter har också sin gräns. Men ett steg i taget...... så kanske det går, trots allt. På tisdag ringer min tandläkare och då vet jag lite mer. Men det kommer bli fruktansvärt jobbigt hur det än blir. Å allt detta för att min mamma inte lät mej gå till folktandvården, och för att jag inte fick kosta mer än hon hade i barnbidrag och underhållsbidrag. Helt sjukt! Men hon är död sedan länge och jag är kvar, och får betala dyrt för det. Ja, ja, det är som det är och blir som det blir. Habdet bra. Kram ❤️

    SvaraRadera