December

December

tisdag 30 augusti 2016

Lunch till frukost

Sitter på jobbet och är mätt och belåten. Har ätit lunch ute på restaurang idag. Har ätit rostad hel fänkål med couscous och sesamkräm. Gott var det. Var på samma ställe som jag och 08-kompisen var på i fredags.

Vaknade och tittade i mobilen som vanligt - klockan 11 - då jag vaknade till och såg ett sms från kollegan och att vi skulle äta lunch där - han hade glömt säga något igår. Vi hade avtackning av en praktikant så det är ju tur att man har vanan att kolla igenom lite vad som hänt genom mobilen när man vaknar och inte bara gått direkt upp och ut i köket och ätit.

Så det var trevligt sätt att börja dagen med.

Men jag har lite matkoma och är också rejält trött i ögonen - för dom känns svullna men det är ändå lite lite bättre än igår för det var hemskt ju längre dagen gick.

Jag kom inte iväg förrän jag gjort mina 4 timmar men fick mycket gjort och fått städat undan och kolla en massa mail och fixat och haft mig.

Idag har jag också mycket att göra men jag får försöka strukturera upp nu och ta saker och ting i ordning för just nu känner jag att jag är och rotar i alla uppgifter samtidigt och då blir det inte så bra i slutändan.

Ska börja med att betala fakturor!

Och jag har sovit 12 timmar och lite till. Igår när jag kom hem så fick det bli en kopp kaffe och bulle och sitta i soffan och kolla fb i mobilen. Dottern hade ätit för inte allt för länge sen. Och när det blev dags för att göra middag så gick jag ut med vovven en sväng. Skönt att komma ut och få luft men så jobbigt också.

Sen åt vi parpadelle med kantareller. Och så la jag mig i sängen en stund och blundade, Men jag var så trött att jag var övertrött och somnade aldrig till men det var skönt att bara vila. Sen började magen kurra och ett besök på toa var tvunget och så tänkte att nu gör jag mig klar för natten efter att ha druckit te och tagit en macka och mina tabletter och fastnade i soffan och tittade på Leif Mannerström när han hittade sina rötter men sen blev det sängen och somnade som en stock för att vakna strax innan 12 av en hund som står och bråkar.

Ut med honom och han var inte så nödig utan bara bråkig och in kom katten och jag gick och la mig och somnade om och vaknade till när sonen kom hem 20 minuter senare. Sen kunde jag sova fram till 3 när vovven började igen. Upp, ut och sonen var vaken så han fick kolla att vovven kom in och så gick jag och la mig och somnade om. Sen har jag småvaknat några gånger till innan jag tittade på klockan och den var 11.

Idag efter jobbet ska jag iväg och lämna tillbaka varor - drickor och så ska vi handla jag och dottern och dagens middag blir något med tomat - har massa kvisttomater att göra mig av med och en tomatsoppa kanske.

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar