December

December

onsdag 31 augusti 2016

injektionsdag

Idag gick det lätt och smidigt. Kom in snabbt - det var tomt i väntrummet när jag kom och så 5 minuter och så var det klart. Och eftersom jag kom in före min tid så var jag på jobbet 11.

Sitter och pustar ut med en kopp kaffe. Det har varit lite kaosartat det sista känner jag. Igår vart det full rulle tills jag gick hem och jag bloggade och känner att jag avslutade lite konstigt kanske. För bloggen hade jag inte hunnit med och när jag stängde ner för dagen så fick jag också avsluta den.

Jag börjar blogga när jag kommer och så håller jag på under dagen och tar det när jag känner att jag behöver en paus eller har tillfälle - naturlig paus.

Och natten har varit kass - har vaknat flera gånger och haft sån där sömn där man känner att man inte riktigt hamnar i djupsömn - avskyr dessa nätter.

Efter jobbet igår åkte jag och dottern till affären. Jag lämnade tillbaka massor av drickor och sen blev det handling hem. Och så åkte vi till pappan och hämtade post. Jag följde med in och pratade bort en stund och jag ska passa deras vovve i slutet av september så vi gosade lite hon och jag - en go hund är det som jag passat förr så det kommer inte vara några problem. En hel helg ska vi ha henne :)

Det är också bra att på så sätt se hur min vovve tar det med att ha en hund till i hemmet. Ifall det skulle bli så att jag skaffar en till - gud bevars.

Igår hade jag ju tänkt - tomatsoppa men det blev för sent att orka med sånt så det blev något nytt från den vegetariska fryshyllan. Smakade inte så mycket men helt ok och vi åt med pommes till men jag tror dom gör sig allra bäst i ett pitabröd med massa grönsaker.

Så idag får jag ta tag i tomaterna men ska nog iväg med dottern först. Hon har några ärenden att göra innan helgen och eftersom jag idag slutar tidigt så passar det bäst.

Kollegan var lite sliten också igår och vi får se om han dyker upp idag. Han kanske jobbar hemifrån.

Något som jag är väldigt dålig på är att smörja in mig, i ansiktet, händer och kropp och så känner jag hur det stramar. Handkräm har jag börjat ha i bilen, har här på jobbet och i väskan och nu har jag också en liten tub dagkräm som jag köpte på apoteket idag och ställt på mitt skrivbord så kan jag få det gjort lättare än hemma efter en dusch då jag lätt glömmer bort det.

Något helt annat - jag köpte blommor förra veckan som jag har satt i min lastpallsvägg - det är höstväxter så det ska vara fint en bra bit in i höst. Inga blommande utan det är kålväxt och något annat som jag ska ta kort på och visa.

Jag köpte också ett par blommande - kallas det bollkryss? och i deras kruka ska jag också ha hängande silvrig växt men dom har jag inte hunnit med att plantera än. Och så har jag köpt 2 ljung och alunrot i röd och rosa bladfärg så nu är rabatten lite påfylld.

Det är sista dagen i augusti och det är väl officiellt en höstmånad i morgon och jag hälsar september välkommen med sina vackra dagar med sol och klar hög luft - måtte det bli många såna dagar.

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar