December

December

torsdag 25 augusti 2016

Helt fel blev det - idag igen!

Det är idag torsdag den 25 augusti och inget annat.

I mitt huvud vet jag inte vad jag tänkte att det skulle vara för dag. Men jag hade ju planerat in att träffa min 08-kompis.

Så jag sitter och är klar halv 11 och ringer henne - inget svar. Tänker ja hon är ju på golfbanan för det är vid en sån dom är - hon och hennes jobb. Och så känns det liksom i ryggen att något inte stämmer.

Japp - det är imorgon vi ska träffas och inget annat och vart jag fått torsdag ifrån - ingen aning. Men fix och klar så åker jag och jobbar istället och de extra timmar jag är här idag och dom jag var här i går gör att jag imorgon kan vara ledig helt :) - så det blir bra.

Men jösses va seg och trött jag är. Det blev igår sent igen, Fixade med kort och flyttade över från datorn till den nya externa hårddisken som jag för övrigt fick köpa ny igår - bytte ut den som jag köpte dagen innan för den funkade inte och - den blev 50:- billigare - nedsatt från en dag till en annan.

Sen har jag inte sovit jättebra i natt för jag har haft en bråkig hund som skulle ut x antal gånger och inte så att han var dålig på någotvis. Han skulle bara ut och kolla läget men jag var inte beredd att strunta i honom när han står och tittar på mig och puttar på mig. Vis av tidigare erfarenhet av att strunta i en bedjande hund vid sängen och där och då fick jag torka halva lägenheten jag då bodde i från hundskit då den vovven var jättedålig i magen - stackarn. Så jag lärde mig en läxa även om den en dag som idag kan kännas dyrköpt eftersom jag inte fick min törnrosasömn.

Ute är det varmt - för varmt igen tycker jag. Lägenheten är så varm och trots öppna fönster, dörr och fläkt så är det inte skönt. Det ser ut som om det skulle kunna börja åska också men solen skiner och de grå åskmolnen är på ingång. Hörde på nyheternas väder igår att det på sina ställen i europa också är jättevarmt - upp mot 40 grader - fy attan. Och det är den vi har fått in hos oss också.

Ja igår åkte jag och bytte ut den där hårddisken som inte funkade och så åkte jag och bytte ut felmätt rullgardin men den har jag satt upp för igår orkade jag inte detta efter att maten blev serverad. Det blev vegetarisk tacos som dottern lagat och sen kollade jag på play igen. Denna gång på 2 avsnitt av Indian Summer så nu är jag ikapp där också. Den serien är riktigt bra.

Dottern har kockansvar idag också och jag föreslog att vi skulle äta klyftpotatis och en veg ostsnitzel vi har i frysen - det blir gott. Och så är det Ernst i kväll och min svägerska - underbara svägerska är i Stora staden på Formex och har fått träffa honom enligt bildbevis på fb :)

Nu har jag kollat mina mail - har 2 inboxar att kolla igenom, fått svar på frågor från kommunen ang statistik som idag var sista dagen att lämna in och den ena är inskickad men kommunen ska ha andra siffror men jag fick lite uppskov så jag kan kolla detta i lugn och ro och med hjälp av datasupporten få de siffror jag behöver.

Ska också betala räkningar, göra prislista inför söndagens tävling och förbereda där och så har jag bokföring att ta tag i.

Så det finns att göra en hel dag om jag så vill men det räcker med 6 timmar som det blir då idag och igår men så slipper jag då hit imorgon och kan gotta mig i lugn och ro med kompisen och god lunch.

Men ni som känner mig härigenom.

Kaffe.

Hann med en kopp hemma ihop med en smörgås när jag insåg att jag inte skulle iväg och äta lunch ute men en till behövs för att komma igång känns det som. Jag är suddig i ögonen och jag kan inte gnugga mig eftersom jag dagen till ära har mascara på mig - det hör inte till vardagen precis men tur jag inte gnuggat och glömt bort och ser ut som en tvättbjörn runt ögonen :)

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar