December

December

tisdag 12 juli 2016

skitdag

Idag har det varit en riktig skitdag. Ja den började väl bra förutom att det regnat mängder och jag skulle hämta dottern på jobbet innan jag åkte till mitt. Hon slutar så hon får vänta en timme på bussen och det är ju trist.

När jag satt och väntade kollade jag i mobilen. Meddelande och missat samtal. Kollegan var på jobbet - trots semester!

VI har haft inbrott!!!

Åkte förbi när jag var på väg hem med dottern och någon/några har tagit sig in. Krossat glas till mitt kansli, grannens kansli och deras rum där man har kläder till försäljning.

SÅ krossat glas överallt, man har rotat runt och vi har ett rum innan för kansliet - låst som man knuffat upp i ställe för att krossa glasrutan på - tack och lov. Så där var det kaos - man har liksom rivit i alla hyllor men inte hittat något.

För det har stått kassaskrin på en hylla och alla tomma och den som jag har pengar i har jag gömt under kläder längst in och den hittade dom inte!

Men nycklar som går till oss och andra utrymmen som vi har extra eftersom vi delar ut till en del för lån mm.

Men mitt skrivbord var orört men kollegans låsta hurts var uppbruten, likaså ett annat skåp som också varit tomt.

Men dom tog grannkollegans dataskärm - men inte våra - platta som vi kopplar in i de bärbara datorerna och så tog dom en tv-box.

Dom hade också rafsat med sig en stor ikeakasse - sån blå med kläder men dom låg innanför dörren. Störda kanske?

Värst är ju att larmet inte har gått för det ser ut som om någon glömt att låsa en dörr och grannarna hade möte i lokalen fram till 9 och det är ju då dom som missat att låsa. Skönt att veta att man själv inte har missat en sån viktig sak.

VI har som tur är inte haft några försök tidigare och dörren har varit olåst tidigare också. Det är dumt system. Om lampor ska lysa i korridor och omklädning/toa måste båda dörrarna vara öppna och många som använder den ena tänker inte på att den då är öppen på "vår" sida av huset eftersom det inte tillhör dom.

Låssmeden ska dit och fixa så vi ska ha nya nycklar till låsen så dom ska jag få ikväll.

Sen fick jag meddelande från mobilreparatören att dom inte kan göra något för det är fukt i den. Och nu är fan i mig och jag har mailat och kräver en utförligare redovisning av felet för den har ju varit strulig sen i april så fukt? Ställde mig väldigt frågande till detta. Och före en summa så ska jag få tillbaka den - typ lösa ut den och för en annan skulle jag betala för att dom skulle skrota den. Varför ska jag ens betala?

Så den informationen har jag inte fått innan - så det ska bli intressant att se vad jag får för svar. Funderar på att ta den tillbaka, lämna in den till samsungs egna rep för den finns i stan medan detta var skickat till Ljungby och är väl en allmän service vad jag förstod.

Och jag har också mailat mitt försäkringsbolag och kollar om det är något som jag kan ta på försäkringen. Inte för jag tror det men man vet ju aldrig. Försöka går ju i alla fall.

Så något av mina arbetsuppgifter har jag inte fått gjort idag mer än att kolla mailen, sen har jag städet och torkat upp glasbitar.

I morgon ska jag upp tidigt. 7 ska vi åka till flygplatsen men först ska jag varva ner i tv-soffan och titta på mordhistorier!

Må Gott

1 kommentar:

  1. Fy va trist och en massa extrajobb. Du som skulle ha en lugn vecka när dom andra va borta...
    Kram

    SvaraRadera