December

December

torsdag 19 maj 2016

Ljummet

Det är fortfarande mulet och när jag kom ut för att gå till jobbet kände jag hur det var ljumma vindar - alltid något.

Tyvärr så säger man fortfarande att det ska bli regn i morgon - och då jobbar jag utomhus :(

Men det är roligt så det blir som sol i sinnet :)

Det skulle ha varit yoga igår men det blev inget. Dottern hade sprungit på dass halva eftermiddagen och var orolig i magen. Det har gått magsjuka förra vecka på jobbet men det borde hon inte ha drabbats av så vad det var - en tillfällig liten bacill kanske.

Men att stå där i hundar och katter och alla andra sorters djur kände hon inte för så då blev jag också hemma.

Jag hade redan när hon kom och hade bestämt sig legat i min säng en stund och där låg jag sen kvar och läste ut boken - Bro bro breja - så bra den var och det kommer ytterligare en bok i augusti - Dansa min docka som jag genast mailade till mitt bibliotek och beställde och reserverade.

Det är många bra böcker som kommer den här tiden och jag väntar på många nyheter som jag reserverat. En del som nummer 1 och andra längre bak i kön.

Sen gick jag bara upp och åt lite och gjorde mig klar för natten och la mig igen. Jag kände mig helt slut när jag hade fått lagt mig och slappnat av.  Kände mig så där feberkonstig utan feber. Så det var nog klokt att bara vara hemma och ta det lugnt.

Middagen var klar när jag kom hem. Det var pasta med zucchini, sparris och haloumi. Kom aldrig iväg till apoteket så jag får ta det idag men det känns redan liten bättre efter att ha smort in mina mungipor med kortisonsalvan.

Men det har varit en jobbig natt. Jag har drömt massa konstigt och otäckt. Folk med avhuggna fötter och rakade huvuden och plåster på desamma. Knäppt som attan. Så jag har varit vaken i stunder och djuren har också varit bråkiga och velat ut och ha mat och haft sig. Och jag har vaknat både igår och inatt av att vara alldeles genomsvettig också.

Jag brukar när jag lämnar hemmet lämna radio och tv på för att vovven ska ha sällskap och jag har fastnat framför Hem till gården - hur mycket kan det hända i denna lilla by. Det kommer ju och går lite nytt folk men grundstommen är ju samma. Det är olyckor, mord, katastrofer och så mycket annat elände men sällan något riktigt lyckligt som består. Men eftersom jag fastnar så förstår jag ju att man lyckats med sin koncept.

Tänkte jag skulle visa er min arbetsplats - så rörig som den är just nu med pärmar, papper och annat men en del är ju för att jag inte ställer tillbaka pärmarna där dom ska stå - lite lat att lyfta på armen och ta fram den :)
Och nu ska jag rensa lite i den här röran.

Må Gott

1 kommentar:

  1. Hem till gården följer jag också. Förr spelade jag inte om jag inte va hemma. Men nu tikar jag på play.
    Jag gillar det, det är ett lagom program. Nu är det spännande.
    Kram

    SvaraRadera