December

December

torsdag 4 februari 2016

Hemifrån

Har suttit och jobbat hemifrån ett par timmar, en massa mail att besvara och saker att fixa till och fel som begåtts men som inte var mitt från början :)

Ja en vanlig dag på jobbet - men snart ska jag iväg och hämta min egna lilla bil ihop med sonen som är den person som ska öppna sin stora plånbok så vi kan lösa ut den. Tur jag har honom och han är också välvillig till att göra detta.

Han är ju i lika stort behov av bilen som jag och dessutom är han i behov av att bilen körs av mig :)

Ute skiner solen, fåglarna kvittrar och igår kväll hämtade jag hem dottern och det var halt som attan ute men jag klarade mig från sladdar och annat. Fick köra lika försiktigt i morse kl 7 för att dottern blödde näsblod och missade bussen.

Hon är stressad på ett negativt sätt. Hon har inte haft det lätt någonsin med instruktioner som innehåller siffror - ja medicinering går bra men läsa recept och baka är något för sig och står det inte precis hur hon ska göra  så går det åt pipan. Får också skylla mig själv som ibland skriver recept utifrån mig själv och jag vet hur man gör och kan inprovisera men det går inte med dottern - ännu - hon är ju ung också - kommer inte själv ihåg hur jag var i den åldern.

Nu ska dom själva lägga sina scheman och få ihop siffror, tid, dagar och annat gör att hon får magsår och det är ändringar på var man ska vara - inte längre vara på "sin avdelning" mer än ibland och sen löpa över andras och det vill hon inte. Hon sökte sig från demensen för att vara på somatiska och nu blir det strul.

SÅ det var en arg, förtvivlad, bedrövad dottern jag hade igår. Och så är hon nervös över att hon inte ska få semestern som hon så väl behöver så vi kan åka iväg i april men det löser sig nog försöker jag tala om för henne men det är inte lätt när hon själv nervärderar sig och sina kunskaper och sånt.

Hon slutar snart sitt jobb och är hon kommer hem ska hon ta en lång promenad med vovven i solen - hon känner själv att hon behöver det för att rensa sin hjärna. Och det blir nog bra till sist.

Äter grötfrukost och har gjort hela veckan. Havregryn med kanel och äppelmos och så nötter, linfrön och idag även solrosfrön och pumpakärnor. Gott och mättande och jag står mig länge på det. Hoppas att kroppen och magen ska uppskatta det nyttiga i det också.

Middagsplanen - vet inte riktigt vad jag ska göra idag - det visar sig.

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar