December

December

söndag 21 februari 2016

Broddar på

Bildresultat för broddar Lidl

Ibland glimtar förnuftet till lite extra.

Som idag när jag plockade fram broddarna - la dom i jackfickan och sen fick användning av dom redan från början på dagens hundpromenad.

Det är rena blankisen på sina håll för att sedan var hel barmark men som i stort sett nästan alltid var det härlig väder och solen kom efter halva rundan. Vi var 9 vovvar som var ute och gick idag så det var kul med stor uppslutning då det varit si och så ett tag och någon runda har vi ställt in för vi har inte varit mer än 2 och istället för att då åka iväg så funkar det att gå hemmakring.

Första gången jag använder broddar - köpte dom på Lidl och dom var jättebra - andra var lika kloka men hade såna som skulle spännas och dom for av hela tiden men mina satt perfekt och så skönt det var och avslappnat man kunde gå. SÅ nu jag broddfrälst :)

I fredags så åkte jag och köpte ett överkast begagnat - ett från Hemköp i beige, guld, lite rött och glitter - ett dubbelöverkast för 400:- och jag kan tänka mig att det kostat bra mycket mer så jag var nöjd med köpet. Nu hänger det på tork för jag har tvättat det idag även om det verkade nytvättat så vill jag ha det gjort innan jag använder det. 

Så bilder får ni vänta på.

Kvällen sen i övrigt så blev det efter maten en tv kväll. Och maten - det blev en bagels med avocado och tomater, Dottern hade ätit när hon kom hem från jobbet och var jättemätt och jag hade inte lust att laga mat så det fick bli detta och så lite grönkålschips så jag testade att göra - helt ok men kanske inte att sitta och äta som chips men till något annat - fisk tex kan det bli riktigt bra.

Jag plöjde sen 3 avsnitt av The Missing och nu är den serien slut och så såg jag också sista avsnittet av Shetland så nu har jag sett klart det jag tittar på. Jag började titta på black widows på 3:an häromveckan men känner inte att det är något jag vill fortsätta se.

Vaknade sen på lördagen och det snöade - riktig blötsnö så promenaden där innan frukost blev kort - vovven ville inte och jag förstår honom. Att det snöade gjorde inte så mycket men det som lagt sig redan var bara en snösörja och jätteblött var det. Men när vi sen satt i köket och åt frukost och löste melodikrysset på webben vid halv 12 så slutade det snöa och senare på eftermiddagen kom solen och när mörkret och kvällen sen kom blev det så halt. Trots 5 plusgrader var det sån där sk svartis som man inte ser, man tror det är fuktigt bara så jag hade tur att inget hände för på radion hörde man om olyckor och man varnade i hela området att ta det lugnt.

Jag och dottern var inte till stora staden och gick och kollade lite i butiker innan vi hamnade på café och fikade. För att sen se på The Danish Girl vid 17-tiden. Den var bra men jag blev lite förvirrad av tiden - det kändes på filmen att det var typ ett år eller så det handlar om men det var längre tid än så förstår man när man googlar om personerna. Men den var bra och det var fina miljöer och kläder även om det inte var en 5:a i betyg.

Bildresultat för lili elbe

Sen åkte vi hem och hade beställt pizza på vägen som vi hämtade upp och kunde sen sitta och se mello - så dåligt! Inte någon låt ännu som jag tyckt om - jo första med Robin Bengtsson men den kan man ju inte höra så jag har glömt hur den var.

SÅ jag såg inte färdigt för jag var helt slut, att åka till stan, sitta på café med alla ljud, intryck mm och så då bio på detta - det kräver sin friska kvinna och det är man ju inte så det blev sängen innan röstningen var klar.

Och pizzan blev vegetarisk - jag tog den jag brukar ta - med ananas, curry och nötter och bad dom ta bort skinkan. Det blev gott ändå.

Och nu ska det lagas mat så här på söndagseftermiddagen. 3 st hela fläskfiléer ska in i ugnen och potatis ska kokas sen ska några vegetariska biffar stekas till mig - jag fortsätter min vegetariska resa. Känner mig inte sugen på kött av någon anledning en det kommer säkert en dag så jag vill ha en blodig biff :)

Nytt besök har jag fått i min trädgård - 2 ringduvor som hittat maten på marken. Tror dom samarbetar de små fåglarna för det hamnar väldigt mycket på marken - dom liksom sprätter ut fröna.


Dom är stora och vackra - ett par kanske?

Om ett par timmar är det yoga och det ska bli både skönt och jobbigt - en del av mig säger - stanna hemma i soffan medan en annan säger - ja men så härligt det ska bli.

Må Gott

Bildresultat för devil angel on shoulder

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar