December

December

måndag 12 oktober 2015

Fyndat på outlet

I lördags var det dags för en outlet i grannbyn igen och även denna gång fyndade vi rejält.

För allt detta nedan betalade vi bara en liten bråkdel av vad det kostar.

Den stora svarta brödburken - som jag har letat en bra brödburk kostar 459:- i butiken och kaffeburken kostar 179:-

Jag köpte 2 och dottern köpte lampan och muggarna för att ha i sin framtida lägenhet och sen blev det även de vita till badrummet och det blev inte mer än 400:- för allt. Så det var nöjda fynd vi gjorde en 20 minuter innan dom stängde.
605501605501


605501605501
605501
638527


200:- kronor och denna finns inte på hemsidan längre men med tanke på att liknande kostar runt 800-900 kronor så får det räkas som ett rejält fynd.

20 kronor per mugg - det fanns bara 2 men dom finns i butik för 60:-

Och så ska vi få ordning och reda i badrummet så burkar för tops, pads och tandborstar för bara några tior per styck.

Bildresultat för lattemugg balders hage





Sen var vi in på en annan som har dyra lexington saker och annat fint men jag köpte bara en duk för 20 kronor där till köket.

Detta var i lördags som vi gjorde dessa fynd. Och nu har jag ordning på kaffehyllan - har 2 olika kaffesorter, brygg, press och nescafé.

Lördagen blev i övrigt en slö dag. Körde dottern till jobbet klockan 7 - åkte hem och sov ett per timmar till, gjorde mig klar för dagen och löste melodikrysset via play eftersom jag sov när det sändes, gick en runda med vovven och blev väldigt varm för det var ju otroligt skönt väder med sol och krispig luft.

Sonen hade funderingar på att åka iväg men han blev hemma och vi åt en god middag med pasta och kotlett och sås med grädde och pesto. Sen åt vi Tiramisu till efterrätt och så gick jag och la mig tidigt för det behövde jag.

I fredags så hämtade jag dottern och sonen skickade fjäskigt sms om att att få umgås son och mor så honom åkte jag och hämtade på natten.

Tittade på Idol men sen har jag inte sett något mer på tv denna helg. Ingen Poldark och inget annat heller - det har inte funnits ork till det.

Igår satte jag klockan på 9 för att kliva upp och sen åka iväg på hundpromenad och det var inte lika soligt som på lördagen men väldigt skönt och trevligt ändå och efter promenaden var vi hembjuda på kaffe och gott fikabröd hos en som bor nära där vi gick.

Lagom till att det blev dags att köra dottern till jobbet och så lite inköp på affären och sen gick jag ut i trädgården och fixade till det allra sista. Klippte bort lite torra blommor, satte pressening över utemöblerna som nu står i en hög och så gjorde jag klar kattens vinterboning. Hans transportbur har nu en vattentät säck över sig och runt själva buren som är av plats ligger värmande dynor på utsidan och så har han goa filtar och dynor i själva buren också - så nu kan han ligga där torr och varm även om det är busväder ute.

Han - kattastrofen - har också piggnat till rejält sen förra onsdagen och har fått vara ute. Inget smärtstillande behöver han och antibiotikan får han i sig varje dag x 2 utan problem. Tassen ser bra ut och matte är lugn och nöjd över att det inte var värre även om det kändes nog så allvarligt när han förra veckan hade så väldigt ont.

Det finns bara en sak kvar ute att fixa - bära ner parasollet i förrådet! Sen kan det få regna och blåsa om det vill.

Det blev lax till middag igår och sen åkte jag på yoga.

Och det är nu åter igen en ny vecka och det är lite mer höst känns det som. Inte lika varmt men solen visar sig inte utan det är grått men det är väldigt mycket löv kvar på träden som ska falla ner.

Var svårstucken idag på akupunkturen - det brukar inte kännas när nålarna går ner i huden men det gjorde det idag.

Parkerade nästan vid garnaffären och beställde garn. Ska sticka en pläd - en sk caféstickning med bara räta maskor fram och tillbaka. Och det garn dom har haft i butiken passar inte in hos mig så jag beställde garn i brunt. När jag är på stickcafé måste jag ha något som man inte behöver tänka på när det gäller mönster och annat. Då blir en stor pläd perfekt - tar säkert lång tid också.

Hämtade ut paketet i fredags och det innehöll det jag trodde - hemstickade strumpor så goa och sköna och jag hade nog inte fått ett par klart på xx antal månader och här kom 3 på bara någon vecka.



Barnen är också nöjda med sina - sonen blå, dottern grön och jag röda - givetvis.

Sen till jobbet och idag har vi varit på kontoret alla 3 och även grannkontoret är bemannat. Flera stora muggar kaffe har gått åt - eftersom jag fortfarande inbillar mig att jag blir pigg av kaffe - en falsk förhoppning men ändå och snart slutar jag för dagen och vi ska iväg jag och dottern för att köpa ett presentkort till sonen som fyller 23 på fredag och på lördag ska vi ut och äta. Ska bli riktigt trevligt.

Och idag blir det tomatsoppa till middag - enkelt, gott och lätt att göra.

Må Gott

3 kommentarer:

  1. Vilka fynd ni gjort.
    Å vilka snygga sockor ni fått, vliken lycka.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilka fina & bra grejer ni har fyndat :-)
    Jag och dottern har varit på Erikshjälpen ngr gånger sista veckorna & gjort finfina fynd :-)
    Alltid kul att handla billigt!

    Vilka goa strumpor & snygga var dem oxå :-)

    Ha en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Oj, vilka fynd du har gjort! Hur fint som helst. Och strumporna är jättefina och säkert varma och goa nu när kylan börjar smyga sig på. Ha det bra. Kram ❤️

    SvaraRadera