December

December

torsdag 22 oktober 2015

Förmiddagskaffe i hemmets lugna vrå.

Löven faller som regn och trädgårdens gräsmatta är mer gul av löv än grön av gräs.

Sitter jag vid mitt köksbord har jag fin utsikt ut och jag har 3 fågelmatare. Köpte ju dom två som jag visade på fotot och sen hade jag en sen tidigare som nu är full med jordnötter så det är full aktivitet bland grenarna.

Skatorna roar för dom har kommit på att om man flyger upp så kan man gunga huset med fröer och då ramlar dom ut och hamnar på backen till deras förtjusning.

Satte klockan på väckning 8 och låg i sängen för att morna mig när telefonen ringde. Det var kylskåpsreparatören som idag kommit med ny list och ny grönsakslåda och det skulle också levereras en ny hylla till dörren men det blev fel storlek men jag fick behålla den som blev fel och så kommer en ny någon annan gång.

Sen klädde jag bara på mig och så for vi iväg till bilverkstan ett stenkast - jag kan se taket på den från mina fönster, han var inte där men jag lämnade bil och nyckel och så gick vi hemåt i smått duggregn.

Hemma blev det en kopp te och en macka och sen har jag suttit i soffan och lyssnat på bok och så stickar jag.

Igår blev jag klar med handledsvärmaren nummer 2 så nu ska dom bara sys ihop men jag har garn kvar av den härvan så jag håller på med ett pannband som jag stickar på tills garnet tar slut och jag hoppas det räcker så att jag är nöjd med bredden.

Potatis kokar på spisen, sonen är väckt och jag känner mig rätt tillfreds.

Har sovit rätt ok i natt. Det blev sent innan jag kom i säng. Jag gick ju inte på någon yoga utan jag gick en promenad med vovven när jag kom hem och sen åt jag middag och sen satt jag i soffan tills det blev dags att hämta hem dottern. Det blev boklyssnande och stickning.

Röran jag har runt mig med tvätt att vika, tvätt att tvätta och annat lät jag bara vara.

Kom hem efter hämtningen precis till modus så det blev tittat på och sen mer stickning och mer bok innan jag la mig sent - väldigt sent, nästan halv 12.

Lite öm i bröst och bröstrygg som störde mig och även om jag blev mindre oroad hos doktorn sitter det ett litet uns oro kvar. Svårt att bli av med den.

Dricker kaffe och ska sätta mig i soffan igen och fortsätta sticka. Min tröja är nu blockad och ska också bli klar innan nästa stickcafé tänkte jag. Kul att få visa upp färdiga alster så som andra också gör. Lite egoboost blir det då.

Dottern är hemma vid 3 och bilen blir klar klockan ??

Ska jobba lite också - jobbar ju hemifrån så jag har med mig lite papper hem och mailen är ju lätt att kolla och svara på.

Och jag ska nu sätta på tvättmaskinen också.

Så det finns lite att pyssla med.

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar