December

December

måndag 26 oktober 2015

Det kom ett mail

Bildresultat för lapsang

Måndag morgon igen. Jag sitter med te i koppen och det är lapsang - det rökta och jag har även gjort en termos med samma som jag ska ha med mig till jobbet.

Lite variation mot kaffet och lindring i halsen som ömmar.

Men samtidigt - är det förkylning eller är det ME som bråkar med mig. Jag vet inte alls. Men jag känner mig fortfarande som i en bubbla med känning av feber och influensa men jag har inte det i huvudet - känner mig inte seg där som man kan göra när man är sjuk men jag har huvudvärk och det är något jag inte brukar ha speciellt ofta så det är jobbigt.

Kom iväg till yogan men gjorde inte allt som jag brukar och vilade mycket men blev genomsvett av det lilla.

Men det var rätt skönt ändå faktiskt. Och när vi kom hem blev det chokladmoussefika i köket innan jag kom i säng och det var segt då kroppen fortfarande har sommartid och när klockan visade 19 - yogatid så var den ju i min kropp 20.

Sov länge och sen har jag legat och läst lite. Började med en ny bok i dag i läsform - en bok som inte finns att köpa direkt ute i handeln då den är utgiven på privat förlag och då har man inte samma möjlighet att lansera men den fanns på mitt bibliotek. Får ta tillbaka detta - för det är så det står på boken men nu har den kommit som pocket hos Bokus :)

Prästens lilla flicka (pocket)

16-åriga Josefin kommer aldrig hem efter sin sånglektion. En skallgång med frivilliga söker efter den kände Modotränarens dotter. Situationen försvåras ytterligare av den snöstorm som lamslår Höga Kusten.

Fallet med den försvunna flickan sätter polisstyrkan i Örnsköldsvik på prov. Den oerfarna polisaspiranten Kajsa Nordin inser att ju djupare hon gräver i fallet, desto fler hemligheter verkar det finnas kvar att upptäcka. 

Samtidigt dras den kända konstnären Zeta på Mariatorget i Stockholm in i dramat när en ung, utlandsfödd man ringer på hos henne. Mannen är på flykt, men från vad? För excentriska Zeta, just hemkommen från New York i ett desperat försök att rädda sin dalande stjärna, behövs verkligen inga fler problem. 

Vad har hänt Josefin och vad döljer Prästens lilla flicka?

Prästens lilla flicka -  den första ur Högakustenserien - Svensk debutant som känns spännande. Susan Casserfelt.

Igår fick jag läst ut domaren och jag gillade boken men tyckte slutet var sådär. Bättre i mitten och i början men nu har jag läst den i alla fall.

Bildresultat för happy

En rad har gjort min dag - fick den på mailen och det är från min bilmekaniker :) jag skickade länk på avgasstället till honom och fick tillbaka detta svar. Har bara bytt ut mitt namn.

Vad kan man säga, det finns ju inget annat. Monachos du är BÄSSST!!!

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar