December

December

fredag 15 maj 2015

Klämfredag

En härligt solig fredag och tillika en klämdag. Har redan lagt ut dynor i stolarna i solen och får nog smörja in mig med solkräm.

Kan sitta där en stund i alla fall innan jag ska iväg och hämta hem dottern.

Hon försov sig i morse så jag har redan varit iväg tidigt och sen har jag inte somnat om men legat i sängen i alla fall.

Är yttepytte minimalt bättre än igår - tror jag.

Är rejält sliten och feberkänslan sitter i som en igel. Känns inte alls trevligt. Har ingen termometer så jag kan inte ta tempen men jag ligger på 36.xx i normal fall - gjorde förr åtminstone så det behövs ju inte mycket för att man ska få känslan.

Åkte till flygplatsen och hämtade upp brorsonen. Jag gillar flygplatser och den atmosfär som finns där och man får ju obevekligen lust att ge sig iväg någonstans.

Sist jag var där framför ankomstdörrarna var i slutet av november 2013 och vi hämtade vovven.

Flygresan hade gått bra och vi åkte hem till ett nystädat hem. Dottern hade varit rejält duktigt och dammsugat och fixat och lagat maten mm. Maten för att sonen också skulle få med sig till jobbet.

Vi började med en fika i väntan på att stora brorsonen skulle dyka upp och sen hade vi trevliga timmar med middag innan jag körde dom till tåget.

Liseberg stod ju på schemat och jag tror dom var där igår och sen vet jag inte riktigt vad dom skulle göra och det visste dom nog inte själva heller men på lördag träffas vi på Bamboo.

Och hur roligt och trevligt det än är så känns det i mig att man gör något annat extra så igår var jag inte alls pigg. Låg mycket och vilade och kände mig långt ifrån mig själv.

Det gjorde också att jag fick ställa in hundpromenaden. Kände att det skulle inte gå hur gärna man än ville och jag vill ju också fixa lördagen så då var det inte mycket annat att be för än att lyssna på kroppen.

Satt ute intill husväggen en stund och hade solen på benen bara. Kände att jag inte helt skulle kunna sitta i solen, gjorde middagen - lax och klyftpotatis och sen la jag mig i sängen och ställde klockan på kvart över 20 för att vakna till när dottern skulle hämtas hem.

Idag jobbar sonen också - han var ledig igår men det går inga tåg utan det är ersättningsbussar och jag får köra honom idag och även hämta i natt förmodligen. Hans kompis jobbar inte idag.

Dottern ska ut med sina kompisar så jag får ändå vara natttaxi - får se om dom kan passa ihop det.

Sen blir väl fredagskvällen en lugn sådan med sängläge.

Men det behövs mycket av vila även om det inte går att återhämta sig genom vila men det känns ju i alla fall lite bättre.

Ska nu ta med mig min kopp med kaffe, Allas och insmorda hud och sätta mig ute i solen.

Må Gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar