December

December

fredag 29 maj 2015

Fredag men inte sista arbetsdagen denna vecka.

Bildresultat för fredag

5 cm rakt av blev håret kortare. Tog det slitna men jag är nöjd och dottern tog lite guldiga slingor i sitt hår färgade utväxt och klippte av det slitna och blev nöjd hon med.

Det var trevliga timmar hos frissan med tjöt och skratt, kaffe och bulle. Räknade ut att hon har klippt mig i nästan 20 år och då är man nöjd med sin frisör. Hon känner mitt hår utan och innan och gör inget som jag inte skulle bli nöjd med.

När vi satt där började det regna som om himlen gått sönder och så åskade det en rejäl stund. Vilket oväder. Sen åkte vi hem och värmde paj och åt med sallad och gottade oss och sen satt jag där vid köksbordet och kom på att jag ska steka pannkakor. Så en dubbel sats gjordes och sen stod jag där och lyssnade på bok samtidigt som jag stekte en himla massa pannkakor.

Bildresultat för notes from mom

Skriver små lappar åt sonen som han läser när han kommer hem. Igår att det fanns pannkakor i kylen så han var nöjd. Det blir en sån kommunikation när man inte ses så mycket.

Jag har med mig till jobbet för här är jag tidigt idag också. Men ska i gengäld gå tidigare. Ska försöka få bilen dammsugad idag om vädret tillåter och sen ska vi göra lite ärenden för imorgon hinner jag ju inte alls då det blir en lång lång dag på jobbet. Från 10:30 till 19:00 ungefär. Men det kommer bli trevligt att få träffa massa folk både utanför och i föreningen och vädret kan man ju bara be om till högre makt ska bli bra men i dag ser det inte så ljust ut men det kan ju ändra sig snabbt.

Det har regnat på förmiddagen och just nu skiner solen men det blåser rejält vilket gör att de grå molnen kommer i rask takt men också hinner blåsa förbi. Så håll tummarna.

Bildresultat för watch tv fun
Det började en deckare igår på 4:an klockan 9 som jag ville se men jag la mig och sov istället och får se den på play. Det börjar hopa sig program som jag behöver komma ikapp på. Frikänd 1 avsnitt, Arvingarna 2, avsnitt och igår. Hur ska jag hinna med det?

Blemman som jag hade på tungspetsen så sent som vid 3 tiden i natt då jag var upp och släppte ut en orolig hund har försvunnit sen. Sömn är en bra medicin för det men den lär nog komma tillbaka imorgon.

Men det är jag fullt medveten om. Det kommer bli surt efter för just där och då kommer jag inte märka så mycket av det för jag har uppmärksamheten på annat och förtränger fibron och tröttheten och värken och allt som hör till. Men sen.

Men jag tar det och klagar lite och mår dåligt och hatar fibron och ME

Bildresultat för hate fibromyalgia

Må Gott

1 kommentar:

 1. Härligt att bli ompysslad hos frisören äst att bli av med det slitna i håret :-)
  Perfekt att ni gjorde det tillsammans du o dottern :-)

  Pannkakor ÄR alltid gott :-)
  Jag har köpt ett ekologiskt vaniljpulver på Coop som jag har haft i pannkakor det sista o de förhöjer verkligen smaken :-)

  Så ni kör m lappar du o sonen... gulligt ❤
  här är det mest sms med info o instruktioner ;-)

  Ha en fin morsdag!
  kram ❤

  SvaraRadera