December

December

tisdag 12 maj 2015

Doing My Happy Dance

Happy Dancing Meme The carlton dance


Yes, yes yeees!

Bilen gick igenom ombesiktningen och det blev inte så stor summa lagd som jag befarat. Det gick på 700 kronor mot att behövt köpa en ny katalysator för 7000:-

så jag är så glad och nöjd!

Bildresultat för doing my happy dance


Bilgubben ringde vid lunch och berättade att han var klar så jag klädde på mig för att gå ut i ösregnet, tvinga med mig vovven och gå iväg.

Han berättade att han kunnat fixa med lite list, kunnande och någon sorts betongmassa så det håller ju ett tag i alla fall. Kanske behöver jag fixa till nästa besiktning men det är då det.

Och jag var klar lagom till att sonen skulle till tåget så jag körde honom dit och fixade det sista också på bilen - nya torkarblad.

Sen på väg hem så körde jag in till besiktningen och fick ett helt blankt papper med stort godkänt.

Hämta dottern och åka till centrum. Hon behövde köpa en ny kalender, vi åkte in och bokade klipptid, var på systemet och köpte vin och idag firar vi med ett gott rött vin till lasagnen.

Bildresultat för rött vin med hjärta på flaskan

Snygg flaska och förhoppningsvis också ett gott vin.

Och fick vi hämtat kläder som sonen beställt på Ellos. Han köpte för ett tag sen byxor men dom var för små så vi fick byta. Får hoppas det passar denna gång. Och så blev det ica för lite smör och mjölk.

Jag sitter nu på sonens rum och har jobbat lite och dottern är i köket och bakar. Morotskaka och banankaka.

I morgon får i fint besök. Jag ska hämta yngsta brorsonen - med laglig bil - på flyget och så ska han följa med hem och så äter vi när stora brorsonen kommer och så fika innan dom åker hem. Tyvärr missar sonen detta men vi ska träffas på lördag också för jag fick bokat bord på Bamboo tills på lördag.

När vi åkte mot hemmet såg vi ambulanshelikoptern. Och den landade utanför mitt jobb på en fotbollsplan. Det stod också ambulans och brandbil i närheten och jag och dottern fick gåshud och ma blir lätt illamående över att nu har något otäckt hänt eftersom det kom en helikopter. Det är många barn i omgivningen, idrottshall, skolor, dagis, fritis mm så jag tänker att det hänt något där men jag vet inte än och inget har jag sett om det i tidningarna. Får nog reda på det imorgon för då ska jag ta mig till jobbet oavsett hur jag mår.

Sitter i rätt behaglig miljö hemma. Även om stolen är lite hård kan jag känna nu efter ett tag. Lite mörkt och en skrivbordslampa. Tyst och lugnt även om jag hör dottern rumstera om i köket.

Skrev till kollegan tidigare om att jag inte var 100 och han skrev att jag kanske skulle testa marijuana. Han hade lyssnat på radion och om hur Morgan Freeman tyckte det var det ända som hjälpte mot värken.

Kanske skulle man testa ;) Blir man dessutom pigg är det ju underbart men det är inte värt risken att åka dit för det så jag får förlita mig på injektioner och piller.

På fb brukar jag ligga väldigt lågt med hur det egentligen står till. Säger aldrig något om varken fibro eller ME men idag har jag delat länkar hej vilt dagen till ära.

Och ett lila linne åkte på när jag skulle ut och iväg.

Det är bara att hoppas att dagen fått den respekt och upprättelse som den förtjänar och att upplysning gått fram till dom som säger att det inte finns. Det är ju faktiskt så att det finns sånt där nummer på sjukdomen som who ger ut så att som läkare säga - nej jag tror inte på att detta finns - dom skulle hängas upp på träd och så skulle vi kasta ruttna ägg på dom.

Men just idag är jag nöjd och glad för bilen gick igenom

.1 kommentar:

  1. Vad gott att du kan jobba hemifrån när du inte känner att du orkar ta dig till jobbet. Läskigt när ambulanshelikoptern kommer, man tänker många tankar då...
    Grattis till att bilen gick igenom besiktningen! Härligt. Nu behöver du inte tänka på det på ett tag. Han har ju fibro också, Morgan Freeman, kanske skulle man testa samma som han? ;-) Tanken har ju slagit mig ett par gånger när man mått som sämst men jag tror inte att det är nåt för mig... Vad stressad man skulle känna sig eftersom det är olagligt. Det skulle inte vara värt det tror jag. I o f s så trodde jag aldrig heller att jag skulle vara ok med att ta morfin, vilket jag ju nu gör, i plåsterform... Ha det så gott, trots regn. Fast här ljusnar det nu. Kram på dig! ♥

    SvaraRadera