December

December

torsdag 16 april 2015

Hoppade över en dag

Bildresultat för snuvig

Idag skiner solen igen efter att det har varit dagar med nästan ihållande regn. Och det har passat bra när man inte är helt ok och det är jag fortfarande inte. Tät och hostig och allmän förkylningsskänsla.

Men idag är jag på jobbet och igår stannade jag hemma.

Jag gjorde mig klar för jobbet och åkte iväg för att ta min veckoinjektion och kände att det här går bara inte. Så ett sms till kollegan och hämta hem sonen sen bäddade jag ner mig i sängen och sov i 3 timmar.

Idag är jag inte lika trött som igår men egentligen skulle man kanske stannat hemma men jag känner mig själv och jag hade nog börjat röja i vardagsrummet om jag stannat hemma för att ligga till sängs känner jag inte alls för idag. Då är det bättre att sitta still på en stol här på jobbet.

Det blev ju av naturliga själ ingen yoga igår men vi fick åka och handla jag och dottern. Jag hade köpt grönsaker till sallad och potatis när jag hämtade sonen men insåg att vi saknade så mycket annat och dottern behövde fylla på busskortet så vi åkte iväg och fick köpt det nödvändiga men glömde helt en sak - mjölken.

Jag stod och plockade fil när dottern frågade om vilket smör vi skulle köpa och nu hade dom flyttat smöret mitt emot mjölken och där blev det en distraktion och ingen mjölk. Tur nog hade vi 1 paket hemma så det räckte tills idag.

Så när sonen blev körd köpte jag mjölk och sen gick jag en runda med vovven och vädret inbjöd till en längre men kroppen skrek - NEJ så det blev den korta varianten. Det blev en sån igår kväll också då det hade slutat regna.

Och jag tänker nog om inte mirakel händer säga nej till söndagens hundgängspromenad. Den är lång 8-9 km och hur gärna jag än vill så får jag tänka klokt.

Bildresultat för snuvig

Dottern började ju med förkylningen i påsk, varit lite bättre men idag känner hon av halsen igen och igår när jag sov på em så sov hon också. Så det är lite rundvandring känns det som. Sonen är friskast av oss men har också täppt näsa.

Sen ska vi ju roa oss med shoppingrunda på lördag och då kommer vi trötta ut oss ändå.

Och ny bok i öronen och jag gillar denna författarinnas tidigare böcker och denna är säkert också jättebra men läsaren är så dålig och tråkig så att klockorna stannar och man får inget flöde i lyssningen utan retar sig mest men när man vill somna är det perfekt för det gör jag när jag lyssnar på denna och ligger ner.

Kristina Ohlsson och Lotus Blues. Men det kanske blir lättare när man kommit en bit in i lyssnandet och uppföljaren Mios Blues har jag också i bokhyllan på Storytel - samma uppläsare tyvärr eller så har jag då vant mig.

Boken i sig har fått bra recensioner så det är inget fel alls på boken så det är trist att man inte haft bättre val av uppläsare. Men det är en snygging så jag får försöka se det framför mig istället :D


lotusblues

Dagen då allt går åt helvete regnar det. En desperat man kommer till advokat Martin Benners kontor och berättar att hans syster behöver hjälp. Det är bara det att systern är död.
Innan hon tog sitt liv erkände hon fem mord. I tidningarna kallades hon seriemördare och gavs namnet Sara Texas. Nu vill brodern ge henne upprättelse – och samtidigt hitta hennes försvunne son Mio.
Martin Benner har det mesta. Karriär, kvinnor, ett litet barn. Men han har också svagheter. Framför allt är han svag för utmaningar. Och han gör en fasansfull felbedömning i jakten på sanningen. Snabbt förvandlas han från advokat till bricka i ett spel med så höga insatser att han till sist står inför den mest mardrömslika av situationer.
Min kollega är inte heller på jobbet idag - vet inte vart han är. Vi går om varandra känns det som. Och han har ett par timmar på sig att ha sällskap på jobbet. 3 åker jag härifrån idag.

Åker och hämtar sonen, åker hem och idag blir det lax till middag och sen vila för att hämta hem dottern vid 9 ikväll.

En sak är i alla fall säker - jag ogillar den här verkligheten - det räcker så bra med det som annars är tack. Så lilla bacill - väck med dig.

Bildresultat för förkyld människa

Må Gott1 kommentar:

 1. Bra att du stannade hemma när du inte mår bra :-)
  Det är så lätt att bita ihop o gå iväg fast man inte orkar... Men vem tackar dej för det? Ingen...
  Hemska affär som byter plats på grejerna... Man blir ju helt konfys ;-)

  För ngt år sedan gjorde man om hela Coop forum här i stan. Det är där jag handlar mest Guuuuf då jobbigt det var ;-)
  Men nu är det ordning igen MEN jag har fortfarande inte lärt mig hitta ordentligt ;-)

  Jag letar efter ditt inlägg om fynden ni gjort men jag hittar det inte...

  Ha en finfin söndag!
  Kram ❤️

  SvaraRadera