December

December

onsdag 11 februari 2015

Grått och trist och ruggigt

Varför kunde inte kung Bore få ha sin vinter? Nu är det blött och lerigt och grått och trist och man blir bara så modfälld.



Så jag känner mig inte bättre till mods idag än i går. Känner mig låg och magen har den där oroskänslan som fladdrar och det känns bara jobbigt.

Jag kom iväg på stickträffen igår och det var trevligt och det blev några timmar då jag fick tänkt på annat men direkt när jag sen satt i bilen kom det över mig igen.

Jag fullkomligt hatar den dåliga ekonomin man har. Och att inte ha en möjlighet till att ha en besparing på kontot. Det är ju något jämt. Är det inte bilen så är det något annat.

Denna månad har jag också fått lagt dyra pengar på mediciner som tagit slut och jag har precis nu kommit upp till 50% på högkostnaden så det hjälper något. Måste beställa ampullerna för injektionen också - har 4 kvar = 4 veckor men det kan ju ta sin tid att få hem så det får jag snart.

Igår när jag kom hem hade barnen varit så goa. Dom hade städat i min röra i vardagsrummet, dammsugat, lagt på matten i hallen som legat ute ett tag, dammat och plockat för att liva upp mig. Goa dom.

Men det hjälper ju inte mot oron.

Men jag har fått sova i natt i alla fall utan att vakna och tänka på det jag inte vill tänka på. Tack och lov för atarax :)

Bildresultat för anxiety

Tack och lov har jag inte fått någon ångestpanikattack och jag hoppas vid min gud att jag slipper det också. Det finns i mig en rädsla att få panikångest och hittills har jag nog klarat mig från ett svårt sånt anfall utan det ligger bara och mal och knyter sig i magen.

Sitter själv på jobbet och det är himla skönt. Nyss kom storachefen hit och vi pratade om problemet att inte folk är på plats som ska signera och hur vi ska lösa detta och om personerna är hemma igen innan nästa vecka.

jaja!

Grytan blev väldigt god. Smakrik och mört blev köttet och tummen upp från oss alla. Idag blir det soppan så det är att hoppas den blev lika bra - den ska få puttra klart ihop med potatis idag. Igår fick jag köpt lax som det är bra pris på hos ica denna vecka så jag och sonen äter lax på fredag. Och imorgon får det bli rester - dottern jobbar kväll och på fredag äter hon på restaurang med kompisarna innan dom ska gå på bio - den där 50 shades filmen som "alla" pratar om. Jag har inte läst boken och är inte intresserad av att göra det heller. Inte heller filmen lockar och dottern är inte heller så där jättesugen men vänninorna säger ju att den är sååååååååååå bra, den måste vi se så hon följer med och kanske blir hon omvänd.

Stickträffen igår var trevlig och även om jag inte fick så mycket gjort så började jag på en röd halsduk av ett garn som jag haft länge. Håller ju också på med en tröja men den är liggande och har blivit till ett ufo (un finished objekt). Har inte stickat en maska på evigheters evighet, Att sitta hemma i soffan har jag inte heller haft varken ork eller lust till. Och kan ju se med lite avundsjuka på dom andra som är attans flitiga och det stickas nya objekt varje gång man ser dom.

Har också gått med i en ny grupp på fb - en hundgrupp. Och på söndag är det en promenad och hon som vi var hemma hos igår är också med i den andra hundgruppen som jag tar promenader med och hon skulle ev gå på söndag. Och där vi ska gå finns det sen en hundrastgård som är inhägnad och det vore trevligt om vovven kan få leka lös lite. Men vi får se - har mailat och frågat hur långt vi ska gå först.

Och det är onsdag och yoga dag. Gick inte i söndags och som måendet är just nu tar det väldans emot. Mycket för att det också kostar så vi får se om jag hoppar över hela terminen. Får prata med dottern först.

En del av mig skriker NEJ för kroppen mår bra men en annan del säger att JA - du ska vila från detta en termin och komma ikapp men det är ju också på yogan jag kommer ikapp i kropp och själ.

Så hur man än vänder sig har man röva bak!

Just nu skulle jag gärna lägga mig ner och sätta på värmefilten på högsta värmen och låta mig svepas in i den och somna!

Men det får vänta till senare - men då ska jag zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Må Gott

Bildresultat för fibromyalgia+stress+angst


4 kommentarer:

  1. Jag förstår precis den där nära panikångersattacken känslan. Jag känner likadant! Att alltid behöva vända på slantarna är jobbigt. Som tur är så har vi två "inkomster". Å andra sidan så är det ju utgifter för två också! Hoppas du snart får det lite lugnare och mår lite bättre. Stor Kram ❤️❤️

    SvaraRadera
  2. Jag förstår den där nära-ångesattack-känslan. Kan själv känna den ibland. Det är inte lätt att få inkomsterna att räcka till. Som tur är är vi två som har inkomster, men å andra sidan så är vi två som har utgifter också. En STOR Kram till dej ❤️❤️

    SvaraRadera
  3. Usch ja dessa pengafrubblerier.... :-(
    Betalar dina barn ngt hemma?

    Vad gullig av dem att städa :-)
    Sånt uppskattar man verkligen :-)

    Vad roligt med en ny hundgrupp nya bekantat nya promenader :-)

    Yogan är säker bra för dig. Du har ju verkligen tyckt det förut.. Hoppas den känslan kommer tillbaka :-)

    Jag har inte heller läst böckerna fifty shades of grey. Det lockar inte heller att se filmen...
    Men MÅNGAVILL SE o många tycker att böckerna varit otroligt bra :-)

    Ha en fin torsdag i gråvädret :-)
    Kram ❤️

    SvaraRadera
  4. Hej vännen! Jag har skrivit kommentarer på det här inlägget ett par gånger från den där jäkla paddan, men det verkar inte komma fram. Så nu när jag sitter vid datorn så vill jag bara säga att jag känner så väl igen den där nära-ångestattack-känslan. Den är verkligen otäck! Skickar dej en stor KRAM och hoppas att allt ordnar sig snarast. ❤️❤️

    SvaraRadera