December

December

fredag 21 november 2014

Så var denna vecka snart slut.

Fredag!



Inget regn men det är grått. Sitter på jobbet och vet inte hur jag ska klara av mina 4 timmar. Är så otroligt trött.

Sömnen har varit för lite oc för kass i natt. Dottern hämtades hem och vi var sen hemma kvart i 10 och så ska man göra sig klar för natten, drack te och tog en macka och la mig och kunde inte riktig komma till ro och somna och när jag höll på att somna kom sonen hem - 12 var klockan då och det blev fler timmar på jobbet än vad han först vetat om. Han skulle göra ett par timmar men så fortsatte dom med annat så han var rätt trött.

Sen somnade jag och sov sådär fram till halv 6. Då klev vovven upp och jag förstod att det var katten som då hade gjort väsen av sig och honom släppte jag då ut.

Ner i bingen igen - somna om???? Låg och lyssnade på boken, klev upp och kokade mig en kopp med kvällsrote, la mig, satte på tv och nyheter, somnade om men vaknade x antal gånger innan klockan till sist ringde 10 och jag har svettats också för lakanen var alldeles fuktiga.

Ingen bra natt med andra ord.



Varför då sitta på jobbet i ottan - med mina mått mätt! Jo vi ska ju till frissan idag jag och dottern. Hon ska färga och klippa och medan hon sitter med färg ska jag klippas - det var länge sen sist och håret är inte så slitet som man skulle kunna tro men nog behövs det klippas lite. Och jag vet inte riktigt om jag bara ska klippa rakt av eller om det ska klippas upp. Det lutar mot det första för det är lite så jag har nu. Och så klipper jag nog av det en decimeter nästan och då är det långt ändå.

Men jag gillar mitt långa hår och enkelheten som det medför. Upp med håret i en tofs när man inte orkar göra något annat.

Te och macka blev det hemma och jag tog med mig detta in i vardagsrummet där min medicinlåda står för att ta mina morgontabletter. Och när jag sen sitter i bilen kommer jag på att jag tog dom aldrig. Minnet vill sig inte alltid.

Igår åt jag köttfärslimpan och stekte upp bönor och broccoli till. Sen gick jag in i vardagsrummet och vek ihop tvätt allt medan boken gick i bakgrunden. Fixade med naglarna i köket. Ridgefiller och lack och sen så satt jag i soffan och gjorde inget mer än slötittade på tv i väntan på att klockan skulle bli så pass mycket att jag kunde göra mig klar för att åka och hämta dottern. Men innan så gick vi en runda jag och jycken och av någon anledning tog jag med mig en liten ficklampa jag fick av chefen. Och det var väl tur för nu var vovven väldigt intresserad av att gå både längre och in i mörkret på en stig som vi går men den är ju inte upplyst men ficklampan gjorde susen. Så det blev en go kvällsrunda innan vi satte oss i bilen.

Denna kväll som alla andra kommer bli lugn. Får bli tidigt i säng om jag ska fixa morgondagen och dess hundpromenad med träff klockan 10 på förmiddagen.


Må Gott


1 kommentar:

  1. Jag gillar också mitt hår som numera är klippt rakt av, så att man lätt får upp det i en tofs. Ha en bra dag. Kram <3

    SvaraRadera