December

December

tisdag 1 april 2014

spindlarDet har blivit soffhäng med spindlar nu ett par timmar - jag virkar en spindelsjal. Och va kul det är men jag måste stoppa också för att inte tummen ska bli tokig för den har nu börjat värka - alltid något. Bilden är inte min - den har jag lånat på nätet. Jag har ett grövre garn men det blir nog bra när det blir klart tror jag.

Så nu sitter jag i köket och har fikat och lyssnar på musik istället.

Inget på tv - som vanligt förrän klockan 21 - då blir det om missing people igen.

När jag kom hem stod maten på bordet - det blev stroganoff med ris och dottern är duktig på den rätten också precis som hon är med köttfärssås - hon har något där i fingrarna som gör att kryddningen blir så bra.

När min mobil ringer med hemligt nummer så brukar jag inte svara och så gjorde jag inte heller idag till min kollegas stora besvikelse - han hade tänkt köra ett 1:a april skämt och det gick ju helt om intet! - Tur för han hade säkert lyckats annars.

Men jag tycker inte om att svara när jag inte vet vilken det är som ringer och det är ju så många säljare och igår så skrev jag in svarsmeddelande som jag hittat på mobilen där jag kan trycka på tex - inte intresserad, jag svarar inte men skicka ett sms eller - jag svarar inte på okända nummer och är du säljare - så ge upp.

Men jag hann inte med att göra något sådant när kollegan ringde.

Ungdomarna hade tagit ut vovven på en långpromenad idag så han är lite seg just nu. Skönt för båda hund och människor - dom behöver minsann ut dom också.

Medan jag suttit i soffan och virkat har jag lyssnat på boken. Och nu är fikat färdigt och en tvätt finns att hänga sen ska jag göra mig klar för natten och titta på tv i sängen.

Och nästa sjal - ja det blir nog en med döskallar tror jag :DGod Natt

4 kommentarer:

 1. Underbart vackert mönster och så härligt med dödskallemönstret...vackert det med!
  Virka är mysigt...men mina händer tillåter inte så långa stunder längre.
  Din sjal kommer bli jättefin på dig!
  Ha det fortsatt gott vännen
  kram Lollo

  SvaraRadera
 2. Det kommer bli en superfin sjal av det du virkar! Jättefin färg. Jag svarar inte heller när jag inte vet vad det är för nummer. Jag har nixat min mobil men det händer ändå att det ringer försäljare, jag brukar googla numret som ringt och det är nästan alltid telemarketingföretag. Önskar dig en fin onsdag! Kram från andra sidan skogen! ♥

  SvaraRadera
 3. Vilken fin färg det är på den sjalen du virkar :-)
  Döskalle sjalen ser riktigt fräck ut. Kul mönster :-)

  Jag gillar inte heller att svara när okänd ringer men ännu värre är det när det är försäljare.. nummer man inte känner igen.. Då slår jag upp dem å¨"missat samtal.se" & skulle det vara ngn annan än försäljare så kan jag ju alltid ringa upp dem :-) SYND att kollegan inte kunde lura dig...

  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh, vad roligt att kunna virka! Min mormor var duktig och skulle lära mig, men plötsligt var hon borta och jag kan fortfarande inte. Fast jag stickar istället. Men precis som du får jag begränsa mig pga tummarna.
  Kram!

  SvaraRadera