December

December

lördag 8 mars 2014

upp som en sol och ner som en pannkaka



Faktiskt - det är sant - solen skiner - lite så där osäkert men ack så skönt. För jag behöver verkligen den idag.

Igår kraschade jag - rejält.

Som jag skrev igår så var ju natten kass. Sen fick jag gjort det jag tänkte mig med att fixa lasagne så det senare på em bara var att sätta in den i ugnen. 2 formar - god blev den.

Promenad med vovven och dusch hanns med innan jag och dottern åkte iväg. Mitt på dagen går det heller inga bussar - av någon konstig anledning :(

Där såg jag en kompis som jag stannade och pratade med - hon har också fibro och det sitter mycket i hennes händer som är svullna och röda.

Vi stod där i blåsten och det blåste rejält och bitande trots att temperaturen i bilen visar 10 plusgrader och när vi stod där så kände jag hur magen började bråka och bubbla och ha sig så då tackade jag för mig och satte mig och körde till jobbet och där fick jag direkt gå på toa och satt länge.

Sen så blev det flera gånger till och jag frös hela tiden. Gick och diskade för hand för att få upp värmen och det gjorde jag också flera gånger.

3 timmar av 4 sen gick jag hem och la mig - efter ett toabesök till. IBS magen hade bestämt sig för att knocka mig rejält och somnade till en stund - så behövligt och ute blåste det rejält och så kom regnet och inte undra på att kroppen protesterade som den gjorde. Och dottern behövde jag inte hämta på kvällen så det var skönt.

Magen hade lugnat ner sig till middagen och sen var det soffläge under en filt resten av kvällen.

Och denna natt har varit ungefär som gårdagen. Min sömn är helt kass utan medicinen.

Idag känns det lite bättre, dock trött, har huvudvärk och känner mig sliten men solen skiner och jag sitter och lyssnar på melodikrysset som börjat en halvtimme tidigare och temperaturen stiger ute och med det skingras molnen mer och mer så det ska bli en promenad efter krysset.

Hämta hem dottern ska jag göra klockan 2 - hon fick skjuts i morse och jag var väldigt omtöcknad och mellan dröm och verklighet när jag rusade in i hennes rum och trodde hon hade försovit sig - jag tittade inte ens på klockan  - den var halv 5! Vet inte vart jag fick det ifrån.

Melodifestivalsfinal är det ju också ikväll. Och jag tänkte att vi skulle äta något med kyckling till middag och sparris.

Hur som helst så hoppas jag att denna dag blir bättre än igår och att magen inte ska bråka - när jag ska ut och gå en långpromenad. Man vet ju aldrig.

Men igår var då och idag är nu!

Må gott




1 kommentar:

  1. Usch ja vad en strulande mage kan ställa till med :-(
    Hoppas du mår bättre idag :-)

    Solsken o schlagerlördag :-) känns bra men just precis i skrivandetsstund har jag hamnat i en trötthet.... Hoppas den lättar...

    Ha en fin kväll!
    Kram 💝

    SvaraRadera