December

December

tisdag 4 mars 2014

idag är det vår i luften och på marken

Sol och skönt ute i dag - det kommer kunna bli en kopp kaffe i solen i stolen tror jag - sen när jag kommit in från en härlig promenad som jag tänkte ta mig ihop med vovven.

Och jag upptäckte när jag tittade ut något mer gult - i min lilla skogsbacke har dessa vackra krokusar vaknat till liv.

Gula och vackra stod dom bara där - sånt blir man glad av.


Och vovven såg också ut att tänka - äntligen!



















Men det är ju inte bara trevligheter som en vår för med sig och i år är det ju extra tidigt med P O L L E N!!!

Så igår inköptes både piller och droppar. Och tänker att det kan ju också vara därför jag känt mig lite kass, snorig, trött och så. För det är hängen på vissa träd - lär mig inte sorterna. Och knoppas på andra och det kan bli en lång säsong i år.

Men jag ska ta upp det med min läkare för på apoteket så sa dom att man kan få det utskrivet på recept och så går det på högkostnaden. Det passar mig och min plånbok bra.

Satt hela eftermiddagen och jobbade igår och sen tog jag mig en promenad med vovven medan dottern gjorde sig representabel för att åka och handla - det hade tagit slut på en hel del men nu är det fullt i kylen igen.

Vi åt rester igår - lättsamt då middagen blev sen för den tog vi efter inköpen och jag var då helt slut och gick och la mig kort därefter. Hade tänkt titta på tv - tre musketörerna men orkade inte så det blev sömn i stället.

Känner mig bättre i näsan idag - ingen större snorighet så tabletten igår kväll har gjort sitt tror jag. Tar dom på kvällen eftersom man kan bli lite extra dåsig också - inget bra om man tar dom på morgonen.

Idag står det Indiskt på menyn och så semlor! Det är fettisdag och vi köpte igår så det blir köpedito -inget hembakat.


Må gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar