December

December

fredag 28 mars 2014

Härliga fredag!



Igår shoppade jag - eller rättare sagt - jag hittade denna stickade klänning på Lindex för 200:- - rea och dottern betalade :D

Det är så trevligt när man hittar något av ren slump, när man minst anar det, när man inte är ute efter något och att den sen också passar och känns rätt - ja då är man lycklig.

Vi gjorde oss en tripp igår efter middagen. Hennes blommor på hennes rum behöver nya krukor och jord och ytterkrukor så igår tyckte hon att hon hade tid och ja då hade jag det också. Sen letade hon också något att ha på sig ikväll och hittade en långkofta med leopardmönster.

Annars är det ett svårt mode igen - mycket midjekort men också rätt mycket långkoftor.

Vi hittade i alla fall också 4 släta vita stora krukor som inte kostade skjortan så i helgen blir det omplantering och får vi samma goa väder som idag passar det väldigt bra för då kan jag stå ute och fixa med detta.

Vaknade tidigt idag - strax innan halv 8 - kändes då som lite för tidigt. Låg kvar en liten stund medan jag lyssnade på boken innan jag klev upp för att dricka mitt te och äta en macka och solen - ja den skiner från klarblå himmel så då kom lusten att gå ut så kvart över 9 väckte jag sonen och lämnade hemmet.

Vi gick över ängarna och så vek vi av och gick över en nybyggd spång över en å som ringlar sig och till nya ängar - trodde att jag skulle kunna komma över igen längre uppströms men det gjorde jag inte - jo kanske om jag hade fortsatt men jag vände och var hemma kvart i 11 och då stod sonen och trampade - han ringde också innan för han hade tagit för givet att jag skulle köra honom till ett möte på af innan 11 men vi hann!

Jag trodde jag hade filmat med mobilen men det hade jag tydligen inte. Synd annars hade jag visat er.

Så det var en skön, lång härlig - uppiggande promenad även om svetten rann för jag hade fel jacka. - Lite kaffe i trädgården blev det sen innan dusch och iordningörande inför dagen och jobb.

När jag sen klev ut så slog värmen mot mig och bilens temperaturmätare visade att de är 16 plus ute. Mötte andra på hundpromenad på vägen till jobbet och dom hade fått ta av sig jackan, på en fotbollsplan var det fullt med ungdomar i shorts och t-shirt.

Gick och hämtade posten ur vår brevlåda och där har jag en pyttebacke som nu börjar lysa gul på flertal ställen och nu står dom stolta och glada - tussilagona.

Tycker t o m att fåglarna drillar på annat sätt - även dom lite gladare.

Och vilken skillnad mot igår - då kändes det som snö i luften och var så kyligt och ruggigt. Man blir på bra humör och känner sig extra glad såna här dagar och när man förhoppningsvis har samma väder framför sig hela helgen.



Må gott




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar