December

December

onsdag 19 mars 2014

FyndatNu är jag nöjd! Och mina fötter, ben och resten upp i kroppen också. Nya skor har köpts idag - gick in i vår sportaffär mest för att titta och så fanns dom där.

Ett par walkingskor - vattentäta och jag har deras föregångare som nu haft ett par år på nacken men varit de bästa skorna jag haft och jag har använt dom året om i ur och skur, sol och värme.

Så när jag tittade och såg priset - 1099:- så var det inte det jag såg utan jag såg den lilla röda prislappen - och lite sen 20%  så jag har betalat 440:- för detta par helt perfekta, sköna, nya goa välbehövliga skor.

Så jag är jättenöjd!

Är också nöjd över att fått äta en god fruktsallad som dottern gjort i kväll efter att vi kom hem från yogan. Bananer, äpplen, kiwi, färsk ananas, jordgubbar och vindruvor - så gott och så fräscht.

Kyl och frys är också överfulla efter att han handlat mat. Medicinförrådet är påfyllt likaså tvål, tandkräm och sånt där annat i badrummet man behöver.

Så en intensiv dag har varit en bra dag - nu är det bara att hoppas på en bra natt också för imorgon ställs klockan på innan 7 och sen iväg och lämna in bilen och en nytt bilbälte ska på plats.

Så det är fullt upp.

Må gott

2 kommentarer:

 1. Vilket fynd du gjort! Dessutom är dom råsa! ;)) Det är verkligen viktigt med bra skor. Det gör så stor skillnad. kram ❤️

  SvaraRadera
 2. Låter som en perfekt dag!!
  Skorna är görsnygga & vilket BRA pris.. Ett riktigt FYND! Det är ju viktigt att ha bra skor :-)

  Härligt att ha fyllt upp kyl & skafferi & färska frukter är ju bara så gott :-)

  Ha en godnatt!
  Kram <3

  SvaraRadera