December

December

onsdag 26 mars 2014

Bara siffror

Så vaknar man upp till en ny dag - en dag då jag längre inte är något på 4 utan nu är det en 5:a som gäller - känns både konstigt och inte.

Jag blev väldigt uppvaktad med blombud och överraskning av kollegorna på jobbet och stora chefen.

Jag och dottern åkte för att handla till middagen och vi skulle vara hemma till 1 - för att äta våfflor. Nu i efterhand så hörde jag ju att det var viktigt att vi skulle äta vid 1 och jag tänkte väl mer att det var bra så hinner vi bli hungriga till middagen. Något annat fanns inte i mitt huvud.

Och så tyckte dom att jag inte skulle gå i mysbyxorna och handla - inte på denna stora dag - kamma dig lite också typ. Ja ja - goa ungar!

Men jag förstod ju sen när det ringde på dörren vars klocka jag kopplade ur när vi nyss flyttade in - först tänkte jag att det var grannen som ville något men det var ingen där och så såg jag något utanför porten med blommor - och sen tryckta intill väggen stod övriga kollegor - ja dom var 3 totalt - precis lagom till kaffe och våfflor och barnen visste mycket väl om detta för det hade kollegan gjort upp med dom förra veckan :D

Sen fick jag springa i den trappen flera gånger till - 3 blombud på en och samma dag - jo jag tackar jag.

Som jag berättade igår stod ju blommor, vin och kort på bordet när jag klev upp sen fick jag ett paket till och däri låg ett nytt fint mr-koppel om jag önskat mig - sen blir det hjälp också med bensinen när jag ska resa hem i midsommar - så jag är så glad och nöjd.

Årets första grillmiddag blev det med grillad majs, champinjoner, klyftpotatis, entrecote, goa såser, födelsedagsvinet och sen stod magen ut som om jag vore gravid - jösses så gott och så mätt. Det är kött kvar till middag idag också. Grillade även karré när den ändå var tänd. Lidl har bra kött och bra pris var det också på både entrecote och karré.

Så alla bekymmer och annat trist som värk etc tänkte jag inte alls på igår. Och idag är en ny dag.

Må gott





















2 kommentarer:

  1. GRATTIS!! Så fina kollegor som kom och överraskade! Mysigt att bli firad när man fyller år, även om det "bara är siffror".
    Hoppas även detta blir en bra dag.

    SvaraRadera
  2. Åååå...så fint du blev uppvaktad!! Det var du värd.
    Stort Grattis från mig <3
    Kram Lollo

    SvaraRadera