December

December

måndag 17 februari 2014

Sol, blåst och fullmåne



Det viner så det knakar i knutarna här på jobbet idag och det har det gjort även hemma i helgen - det har riktigt vrålat i skogen av vindmuller - men allt ligger kvar som det ska i trädgården och inga nerfallna träd.

Och jag har flaggor jag tittar på från fönstret här på jobbet och dom står rakt ut - men det är en sol som skiner och det var ändå rätt skönt ute när jag var ute på förmiddagen med vovven.

Igår slapp jag gå ut - skönt för jag kände i höfterna efter lördagens långpromenad. Jag skickade ut sonen och hans kusin istället. Först en gång på dagen och sen när kusinen skulle åka hem så fick dom ta sig en promenad till tåget och sonen knotade inte ens :D

Melodifestival på lördagen - ja vad ska man säga - det är inte som förr inte och jag gillade outtrigger bäst som gick till 2:a chansen och Dr Alban - ja det lät som på hans tid - förr. Jessica har en bra röst men det var lite för mycket - dåtid över låten och sen kan han ju klaga bäst han vill i tidningarna om barnfestival etc - men sen sjöng han inte bra heller.

Pausunderhållningen med Björn Gustafson var också rolig - den första då han hängde i taket men nästa paus var väl sådär.

Jag hade sällskap framför tv av både sonen och kusinen och sonen led varje minut :D. Dottern var på bio och var så besviken på filmen - Robocop - men det var gratisbio för henne och kompisen så det var ju tur för det var det absolut sämsta som visats på en bioduk och det från första minuten.



Igår var det herr-stafetten som vi tittade på - hade nyss vaknat när den satte igång och första sträckan var ju pulshöjande då Nelson tappade skidan men sen var det ju lugnt - inte så spännande men väldigt kul med ett guld till.

Sen blev det köket för min del. Gjorde en äppelkaka och så hade jag tagit fram ryggbiff som jag skar i skivor och så fick dom dra i sig lite olivolja och buljongtärning och bli rumstempade och så klyftpotatis, morot och broccoli som jag la i samma långpanna i ugn. En beasås till detta och sallad - jättegott blev det och mycket kött så idag är det samma middag nästan.

Brorsonen missade dock middagen - han hade en tid att passa vilket jag inte visste för då hade jag kunna planera middagen tidigare - men han fick med sig mat från frysen och en stor bit av kakan.

Sen på kvällen var det yoga och det var ett skönt pass även denna gång - så nöjd då det går bra när man känner sig sliten. Höfterna är ömma sen långpromenaden i lördags med den var så trevlig att man står ute med det och jag var rejält trött så det blev direkt i säng och sen har jag sovit jättegott hela natten fram till halv 10 - 12 timmar skön sömn trots fullmåne och annat så jag behövde verkligen detta.

Idag är kroppen fortfarande öm och lite trött men det går bra.

Började tidigare idag - en timme för sonen skulle iväg då och dottern ska jobba och då behöver vovven inte vara hemma så länge själv.

Det är fullt upp.

Må gott

1 kommentar:

  1. Solsken här med, blå himmel & fågelkvitter... Våren är på G kanske? Det är dock blåsigt här oxå men jag är glad över att ses solen :-)

    Ja visst var det roligt med ett GULD till!

    Skönt att slippa ta hunden när man har en jobbig dag, perfekt att grabbarna gjorde det :-)

    Jasså sonen gillar inte festivalen... *ler* jag tyckte låtarna var rätt dåliga över lag... MEN försa pausunderhållningen var kanon :-) bästa Björn :-D

    Ha en riktigt fin dag!
    kram

    SvaraRadera