December

December

torsdag 13 februari 2014

regn, snö, uppehåll - men vart är solen?????

Gårdagens och egenligen alla dagars motto



Igår på em på jobbet kände jag mot slutet att jag blev helt knäpp - ofokuserad, energilös, trött, eländig och förbaskad. Feberkänsla, ont och liten.

Kom hem - det var bara sonen hemma för dottern var på jobb och vi lagade maten ihop. Det blev kassler i chilisås och sambal och vispgrädde och ris och sallad till.

Satt sen efter maten och kände mig helt urlakad och gick och la mig - klockan var då 17 och jag kunde ligga en timme, ställde klockan och la mig och vovven la sig framför mig så vi låg sked :D

Låg där och tänkte - jag ligger kvar här, jag kan inte kliva upp, det blir ingen yoga men jag kände också att jag måste iväg både för min egen skull och för min yogafrökens skull som är så snäll mot mig när det gäller betalningen - kanske lite konstigt tänk men det var så det var.

Så på med träningskläderna och iväg. Brukar vara bland de första och det är skönt att sitta där och vänta istället för att komma med andan i halsen - en förmeditation om man så vill. Tänkte att jag får väl göra som i söndags - vila mycket i barnets ställning.

Men passet var så gott, det gick så bra och jag orkade allt - andades fokuserat och fick energi och jag hade jädrigt ont i armarna men det gick bort det också så jag är så glad och tacksam över att jag gick - för mig egen skull för jag mår ju bra av det - oftast.

Sen hem och fika och vänta på att klockan skulle bli halv 10 och dottern skulle hämtas hem - sen kunde jag gå och lägga mig.

Vi tog en liten kort runda med vovven och svansen går glatt numera - inte alltid men ofta - på promenaderna och det är kul.

När jag åkte och hämtade dottern mötte jag på vägen dit men dom var på gång/cykelvägen 2 tjejer som var ute och joggade med - tror det var 5-6 sk slädhundar - imponerad blev jag. Och så tryggt det måste vara att vara ute den tiden med så många vargliknande sötnosar.






















Jag har sovit gott i natt och hört hur både son och dotter rumsterat lite på morgonen men dom har varit tysta. Dottern åkte först iväg på jobb och sonen till sitt så vi kunde ligga kvar i sängen och somna om och gotta oss länge idag.

Fick lagat duschslangen som släppt från fästet igår och jag fick till det så jag kunde få mig en dusch och har mailat fastighetsskötaren om en ny - lägg den i brevlådan skrev jag får se om dom gör det.

Det har regnat, snöat och just nu är det uppehåll - skitväder med andra ord. Vovven var inte så intresserad av att gå ut i trädgården ens. Ett riktigt bra väder för denna kropp - not!

Ska hämta dottern halv 3 och så ska vi handla lite och så kör jag hem henne och själv åker jag till vårdcentralen och läkaren. Sen är det jobb och jag tror inte jag är hemma förrän vid 8 tiden skulle jag tro - det visar sig.

Veckan har varit ändå bra trots alla krämpor och annat MElände.

Må gott


1 kommentar:

  1. Vad BRA att du samlade ihop dig & gick på Yogan.. Det var nog därför det gick så himla bra & så gav det dig riktigt bra sömn :-)

    Kasslergratäng... vilken bra idé ska köpa kassler & göra en sån :-)

    Ha en riktigt fin kväll!
    kram

    SvaraRadera