December

December

onsdag 12 februari 2014

Morgonmys


Mitt i veckan!

Onsdag!

Dagen då jag tar mina injektioner på vårdcentralen!

Dagen då jag har yoga på kvällen!

Dagen då jag önskade när jag vaknade - jag skulle kunna sova så mycket längre men klockan var ställd på 9 och vovven kröp då upp och la sig bakom mig - hur mysigt var inte det - ett gott sätt att vakna på.


Igår hade jag det jättetrevligt på kvällen ihop med en del av gänget som var med på fd stickcafét i den garnaffär vi hade som sen lades ner. Vi är ett gott gäng mellan 30+ och 70+ och egentligen så har vi många av oss inte så mycket mer gemensamt än att vi tycker det är trevligt att sticka ihop, fika och umgås och det är också väldigt roligt just för att vi är så olika och i så olika åldrar så det var ett trevligt återseende då jag inte har varit med på deras senaste träffar senaste året. Dom bytte till ett annat café i en by längre bort men det funkade inte så bra så nu har dom bestämt att vi träffas hemma hos varandra varannan vecka och stickar eller gör något annat handarbete - det både virkas och broderas.

Och det brukar vara onsdagar - det är ju en dag som funnits med sen butikens café och jag blev glad att mailet som gick ut sa tisdag denna gång och ännu roligare är det ju att man igår bestämde sig för att köra tisdagar framöver så jag kan vara med och träffas, stickas och fika och tjöta och ha skoj.

Det började 18 och jag var hemma igen vid 21:30 - så trevligt hade vi. Men nog kändes det när jag kom hem och slappnade av - kände det redan i bilen hem - så trött, så slut och inte kändes det bättre i morse men va fan måste ju få ha trevlig också ibland på min fritid.

Men nog surar jag över att känna mig lite febrig idag också - ska ta det med min läkare i morgon.

På jobbet idag hade vi en ny person som ska vara lite av vaktmästare och den vi haft ska gå i pension och det tycker vi är skönt alla som är här för att vara en man i sina bästa år beter han sig som en tjurig unge i trotsåldern.

Kollegan fick ta ett allvarligt snack med honom då han kom in när vi satt och drack kaffe och verkade bara sur och tvär och det hade inte stått i hans arbetsbeskrivning att han nu skulle visa den som ska ta över efter honom hur han ska göra - ingen visade mig sa han. Man blir ju bara så trött och det ska bli skönt att få lugn och ro på jobbet - inte för att han gör så mycket väsen av sig, han fikar aldrig med oss och håller sig ju ute i verkstan men är svår att ha och göra med och jag har haft mina diskussioner med honom också vilket också kollegan haft flera gånger om arbetsvägran etc.

Precis som mig så är det ju också personer som inte kan jobba heltid av någon anledning som passar bra på ett sånt här jobb och så är det med den nya killen - den vi har - han var fas 3 tror jag och vi förstår varför han inte kunnat få en anställning när han beter sig som en grinig 3 åring hela tiden.

Mina deadlines - ja det är bra med dom och jag har koll på läget - perfekt!

Och kanske ska jag iväg och ha lite trevligt på en promenad med andra hundägare på lördag - jag hoppas det funkar - hade varit roligt både för mig och för vovven som också skulle må bra av att umgås under ordnade former med andra vovvar.

Men det är några dagar dit så jag får ta en dag i taget.

Må gott

2 kommentarer:

 1. Kul att du orkade med en stick kväll med stick gänget.. Det är "positiv värk, feberkänsla&trötthet" du har idag.. Så får man försöka se det... Man måste ju göra ngt kul ibland oxå :-)

  Vad mysigt att vovven ville ha mysstund i morse... det ser så kärleksfullt ut :-)

  Ja vissa människor har helt fel inställning till detta med jobb.. vem vill anställa en grinig 3-åring.. det finns väl ingen ens som vill ha en sådan person som praktikant :-(
  Vilken TUR att de fick dig som är så DUKTIG!!
  Hoppas det gick bra på yogan

  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Va kul att du kan vara med på stickträffarna nu.
  Mysigt med vovvemys. :-)

  Kram

  SvaraRadera