December

December

måndag 24 februari 2014

kan inte tro det är sant!

oj oj oj, bara det håller i sig!



Det är bara lite höga slöjmoln som dom sa precis på vädret - och jag ser sol - och jag längtar ut nu och bara jag har ätit upp min frukost ska jag och vovven ut och gå.

Men trots att vädret varit uruselt med allt regn och blåst så ser jag knoppar i min rabatt så för naturens del så har väl ändå eländiga regnandet varit bra - inget som torkat bort denna vinter - risken är ju drunkning.

Os och doping och Sverige i detta - ja så kan det gå när man inte läst på.

Hörde att man i usa har beståndsdelar i sin allergimedicin som inte finns i Svensk sådan så även om han nu ätit dom i 7 år så är det inte så i OS-reglerna att man får ta sånt och det är ju klantigt av dom alla och synd om honom också som nu står där vi skampålen.

Men doping är ju också bra!



För om jag inte hade dopat mig hade jag inte klarat min vardag och igår dopade jag mig rejält inför yogan.

Startade innan maten som vi åt vid halv 5 med en Alvedon Forte. Sen efter maten och en rejält varm dusch för att då igång cirkulationen blev det en tramadol och naprosyn.

Och yogapasset gick väldigt bra - det var så skönt och innan kände jag mig lite så som - nä jag stannar hemma men när jag sen gick därifrån så kände jag mig full av energi och inte så trött heller för den delen även om den kom sen i soffan med kvällsroteet i koppen.

Dottern fick skjuts igår från jobbet så jag slapp hämta - så skönt det också för jag ville se filmen unknown på 4:an och det gjorde jag men även om den var spännande och bra så var jag bra seg sista timmen.

Efter den var slut så ska man ju borsta tänder och sånt och jag hängde också en tvätt. Gick in till sonen och sa godnatt och han tittade på klockan - är du vaken än!! Du brukade ju gå och lägga dig vid 7 förr.

Ja det har ju varit så många gånger - det händer ibland nu också men inte alls som förr och jag tror mycket av det har jag LDN tabletterna att tacka för - det är efter jag började med dom som jag orkar.

Undrar om den också finns med på en dopinglista?



Jag och sonen stekte potatis igår och så skar jag ner bitar av slottsteken i pannan. Enkelt och gott och resterna är uppätna.

Idag - jag tror vi ska göra vårrullar som jag köpte på Lidl - vegetariska och kycklingspett med sataysås och jasminris till middag. Har hittat recept på jordnöttsås som jag vill prova.

Måndag och en ny vecka - rätt mycket att göra på jobbet som jag måste bli färdig med så vi kan skicka ut fakturor.

På torsdag ska hela kontoret vara uttömt för då kommer målarna och sen kommer mattläggaren på måndag och sen har jag en fräsch och trevlig ny arbetsmiljö att komma till - ska bli riktigt skönt

Igår var jag också en klok kvinna. Jag gjorde inget - jag låg mest i soffan och jag tog min nyinköpta Allas och läste lite i den. Så det blev inget bakande eller sånt. Jag körde dottern till jobbet och skulle gå en runda och Spanjoren han vägrade gå i blåsten.

Men idag borde ju även han vara belåten med vädret - solen!

Må gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar