December

December

söndag 19 maj 2013

Söndag som jag ville ha det



Ibland har man tur och får som man önskar.

I går när jag till sist fick lagt mitt huvud på kudden önskade jag mig en dag som inte skulle vara lika solig och skön som lördagen var - för jag får då ett sånt - jag måste ut och ta vara på den - tänk!

Nu kunde jag sova nästan ända fram till 11, äta grötfrukost, dricka min kopp med kaffe, lägga mig till sängs en stund till i väntan på att jag och dottern skulle åka till spåret. Hon åt frukosten efter mig och tog längre tid på sig.

Sen så satte vi oss i bilen jag, dotter och jycke, klädda för sport! Vädret - alldeles lagom för denna sorts aktivitet. T-shirt och knäkorta träningsbyxor räckte gott och väl.

20 grader var det, solen fanns bakom dis och var inte väldigt tydlig och det fläktade gott i motvind på en sträcka.

2,5 km i raskt tempo blev det för mig och svetten rann. Dottern hon sprang. Det var så skönt och gav en riktig good feeling känsla.



Hem och jag tog fram jordgubbar och mango från frysen och sen mixades detta med den grekiska yoghurten till glass :D

Sen så åkte spotify på och är fortfarande på och vi hittade skivan med alla artister från veckans mello. Ja inte alla för några går inte att spela och det har väl förmodar jag med nåt som jag inte vet !

Och faktiskt så går det ju att lyssna på det mesta när man slipper se.

Favoriten är nog Belgien - Love Kills, sen tyckte jag Norges bidrag var bra och faktiskt så är också vampyrens operasång en höjdare men den finns bara på youtube men jag blir mer impad av låten för varje gång jag hör den - första gången så satte man ju i halsen av pur förskräckelse.

Så jag såg hela festivalen igår inklusive röstning. Med datorn i knät satt jag där i soffan och lägga sig var det ingen mening med för jag skulle hämta dottern när det var klart men jag var så trött, det fullkomligt sved i ögonen som om jag hade fått tvål i dom. Och när jag sen väl låg i sängen vid halv 2 så ville jag bara domna bort men det var inte så enkelt man var liksom för trött.

Men jag somnade ändå och sov gott ända fram till 11 i morse så jag fick god sömn som jag såväl behöver.

Och mysdag har vi haft och nyss har vi ätit efterrätt - det är ju söndag oavsett detox eller ej. Dottern hade ätardag igår och åt pizza!

Så idag gjorde jag en sallad på majs, rädisa, tomater, rödlök, bulgur, avocado och krispsallad. Och champinjoner hade vi 4 stora kvar av så dom hamnade i ugn med smör och vitlök och sen fläskfilén från igår. Det blev 2 matlådor tills imorgon också.

Så det har varit en lugn och härlig perfekt dag!

Dottern har plockat ur diskmaskinen och jag ska nu ta och plocka in i den. Katten ligger på trappsteget vid altandörren - på utsidan och dörren är öppen och han ligger där och spanar på regnet och jycken står på insidan och gnäller eftersom han då inte kan eller törs gå ut.

Han hängde med bra i mina raska steg idag - den gamle :)

I morgon är det ny vecka, nya dagar med allt vad det innebär.

Itty-Bitty Pills

För även om jag själv tycker att jag har haft väldigt bra dagar så är värken där hela tiden och gör sig påmind.

Men jag kunde haft det värre så jag är glad och tacksam!

Må gott

1 kommentar:

  1. Vilken skön söndag :-)
    Härligt att kunna sova ut så när man varit vaken länge :-)

    Dotter hade ätardag? Äter hon bara vissa dagar? :-D

    Låter som en riktigt skön promenad..
    Ha en riktigt fin måndag!
    Kram

    SvaraRadera