December

December

fredag 24 maj 2013

Shopping

NANNA SL ANCLE DRESS, ULTRAMARINE GREEN, large


Denna gröna klänning är nu min! Ett spontanköp inte alls planerat men det var i den gröna färg som jag gillar och passar i, det är mer blått än gult i det gröna. Och för 100:- så gick det ju inte att motstå :D

Åkte till jobbet lite tidigare idag för att också kunna gå tidigare och vid 4 åkte jag och hämtade dottern och sen gick första stoppet till en djurbutik och där köptes feliway - en spray som ska vara lugnande för katten och den ska jag spraya hans trygga transportbur med när vi ska ut och åka. Han älskar sin transportbur när den står på utsidan intill väggen på min uteplats, Den är klädd i plastsäck så den är regntät och så har han ett gosigt täcke och där trivs han bra och med sprayen så kommer det bli en bra resa - hoppas jag. Han är ju inte sådär överförtjust i att åka bil.

Fick också köpt vitamin/mineralpulver till jycken 1 tsk i maten 2 gånger om dagen och han har smaskat bra fast det kanske också berodde på köttkorven jag strimlade i.

Efter detta ut på motorvägen och till nästa by och där blev första stoppet på systemet. Rosévin inköptes och smakar gott nu till min middag - sallad med bacon och upppiffning med nötter.

Chill out dricker jag och i kylen ligger också en flaska som jag inte fick öppna utan dottern och det är black towers rosé.

Sen åkte vi till köpcentrat och gick då i butiker - det var strumpor som stod på listan - såna där ankelsockar och det var sonen som behövde. Så på Intersport hittade jag flerpack vita med adidastext på fotsulorna som man kan matcha ihop och inte sitta och titta på en hög vita och inte veta om det är mina eller sonens. Hittade också löparstrumpor som var låga som köptes till dottern och själv har jag köpt på Lindex vita med en liten färgrand högst upp så man vet där också vilka som hör samman.

Och så blev det ju klänningen också på Vero moda.

Sen blev det jula och jag köpte en fläkt som man får ström av av cigarettuttaget - inte för att det var så fläktande men kanske hjälper den jycken lite om det skulle behövas - 100 kronor för den så det är ju överkomligt ifall den inte är så bra.

Sen var nästa stopp ica och jag var då så trött att ögonen gick mest i kors. Snabbt in och ut. Kycklingfilé, sparris och chips - det sista till barnen. Och så kördes dottern hem till pappan och jag hem till mitt.

Nöjd med att ha fått gjort mycket och kan pricka av på listan och jag behöver inte åka iväg någon annan dag. Jag hade trott att jag kanske skulle hinna med biblioteket också men glömde helt bort detta.

På ica blev det också pizzadeg, tomatsås ost och bacon i påsen hem - ska göra pizzabullar till vår resa. Dottern log med hela ansiktet när hon förstod vad jag var ute efter när jag handlade och sa - detta ska jag berätta för min bror och så kommer han också bli glad.

Och glada barn gör mamma glad och det är ju morsdag och då är glada barn tillräckligt.

Vill inte ens känna efter vart det gör mest ont just nu men det är lite här och där och som sagt trött som attan så det blir inte mer gjort idag. Jo ska ta reda på disken för det är så mycket trevligare att komma upp imorgon och det är fint på bänken.

Tv - blir nyheterna på sin höjd och sen Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Må gott

1 kommentar: