December

December

måndag 20 maj 2013

Ny veckaDet ligger mycket i dom orden. För man är ju mer hemma i soffan än på sociala tillställningar.

Måndag morgon!

Sovit läänge och hade kunnat stanna i sängen flera timmar till om det inte vore för att man har förpliktelser och det är ju tur det.

Och jag är glad att dottern är hemma och inte börjar jobba förrän i kväll för det innebär att jag kunde lata mig länge och överlåta promenerandet med jycken till henne.

Seg som kola! Och jag har dansat i natt - kan inte riktigt komma ihåg vilken dans men om man tittar på lakanen så ligger dom som en tarm i mitten av sängen och jag vaknade dyblöt av svett. Och min kavaljer hade inte koll på sina egna fötter utan måste ha använt sig av mina som det känns idag.

Solen skiner idag. Dom tvättar tak på grannhuset men det finns inga hantverkare hos mig. Var är ni - målare, snickare och vad det nu skulle vara för några fler. Det är liksom ingen fart på detta jobb.

Tog en dusch innan frukost och tvättade håret så nu får det självtorka och det lockar sig. Nästa vecka ska vi alla 3 i min familj till frissan - måste ju göra oss fina inför den stundande studenten. Funderar på om jag ska klippa topparna bara eller göra något mer drastiskt som att kapa en dm. Nu har jag hår ner till bh bandet - jämnlångt mer eller mindre så jag funderar på att klippa upp det mer. Jag har egentligen bara ett krav hos frissan - jag måste få upp det i en tofs. Det är ju skönt att också på sommaren tunna ut håret lite mer.

Hittade denna bild också - precis så har det ju varit och inte undra på att man blev som man blev kanske. Stress är ett gift.


Jag tog mina morgontabletter och jag sitter nu och funderar på om jag tog allergitabletten också. Jag kommer inte ihåg. Detta minne!

Sen hittade jag detta nedan. Vi har ju alla våra olika problemområden som gör sig mer påminda än andra. Ett av mina är ju att man tror man har fel på hjärtat men jag vet ju att det är detta nedan som spökar men ändå så kan man inte låta bli att tänka - hjärta. Och jag kan komma på mig själv att jag hostar till för det ska man göra ifall man tror man har fått problem och är ensam innan man sen ringer efter hjälp.

Men som sagt - solen skiner idag och det är sommar och min skogsbacke är full nu med vita smultronblommor - över en natt så kom det massor.

Jag mår ändå helt ok! Jag har haft så härliga dagar i helgen och trevlig, roligt och intensivt i fredags med jobb och det goda balanserar upp det dåliga och ibland så blir det till med så att det goda ger överslag.

Jag tar med mig den tanken hela dagen idag.

Må gottA condition called costochondritis, which causes pain around the breast bone and ribcage, is common in people with fibromyalgia.
Costochondritis is an inflammation of the cartilage that connects your ribs to your breast bone. Depending on how much inflammation there is, it can range from a mild annoyance to extremely painful. People sometimes describe the pain as stabbing, aching or burning.1 kommentar:

  1. Detta minne... :-/
    Tur att jag har mina mediciner i dosett annars skulle jag bli galen... :-)
    Jag har varit dålig på att kommentera och även läsa men jag ska bättra mej.
    Kram

    SvaraRadera