December

December

lördag 4 maj 2013

Lördag



Guten Morgen!

Lördag!

Natten = halvkass. Hade gärna sovit mer än vad jag gjort men den lott jag drog i livets lotteri gav mig en kass vinst när det gäller nattsömn som så mycket annat också i mitt liv.

Gröten med fröer och persikor är uppäten, kaffe i koppen och över en timme kvar innan melodikrysset.

Min lilla skogsbacke blir grönare och grönare för varje dag, vitsippor ser jag också men träden har knappt börjat ens försöka visa sig villiga att bli gröna. Men det är glest och mycket av fjolårsgräset syns. Man kan ju inte låta bli och undra hur denna sommar ska bli när våren varit som den är.

Vädret - ja det kan bli mer sol den kan också försvinna bakom moln. Känns lite ovisst idag.

Igår på jobbet såg jag tussilagos - flera stycken på samma plats. En vacker vårblomma som jag ser så sällan tycker jag här nere.

Idag gör jag det enkelt för mig när det gäller middag. Tog upp en gryta från frysen. Chiligrytan så det är bara att koka ris till. Passar bra när det står trädgårdsarbete på schemat idag.



Må gott


1 kommentar:

  1. Det är en seg vår, men enligt väderpronosen så ska den lite högre värmen komma nästa vecka. Tussilago har vi massor av i väg-groparna. Jag har dragit samma lott som du i nattsömslotteriet. Ta det lugnt med trädgårdsarbetet idag! Kram!

    SvaraRadera