December

December

söndag 5 maj 2013

Livet på en söndag!



Idag var det mer fart på tanten än igår minsann!

Sen förra inlägget har jag:

Gått en runda med jycken!
Fyllt säckar med krattrens!
Varit på shopping!
Fixat middag!
Gått en runda till med jycken!

Jag och jycken gick i morse i vårt vackra naturreservat, nu var där vitt av vitsippor och det var många mig som var där. Det satt folk med ryggsäckar lite överallt och på ett ställe hade jag trott det var dagis som varit ute om det inte vore för det att det är söndag.

Hemma så var dottern uppe och vaken och sonen på G. Det blev kaffe och macka i trädgården där vi satt och kollade in vad som skulle tas bort från väggen och det slutade med att sonen gick in i duschen och dottern klädde sig och så åkte vi till ett köpcentra istället :)

Dottern köpte 3 par skor och betalade för 2 och när hon igår kom hem så tyckte hon nog att ena paret inte hade rätt storlek så vi skulle byta detta idag men det fanns inte någon annan storlek så det blev ett par skor till mamman istället - ett par vita låga typ converse - nöjd är mamman.

Sonen var på Dressman där han hade presentkort och shoppade en kavaj i en ljus jeansblå färg. Så nu har han halva klädseln klar till studenten vi ska på som är om en månad precis idag.

Det är en onsdag och vi kommer åka på lördagen och det tar sen hela dagen att köra.

När vi sen kom hem från shoppingen hade vi också stannat på ica för att köpa diskmedel till maskinen och så fyllde vi på salladsförrådet.

En fika - bulle och kaffe tog vi innan vi satte igång och plockade bort sånt som satt på väggen, flagga, lampa och en massa spik.

Förberedde middagen - la trägrillspetten i vatten, köttet i marinad och så åkte vi alla 3 till ett löparspår och där gick jag och jycken medan mina ungdomar sprang.

Sen var det hem, på med grillen och sen har vi ätit och mätta är vi och jag och dottern har löst krysset i Allas -  20 frågor och nu ska jag gå och lägga mig efter att jag bloggat klart. Klockan är nästan way past my bedtime! - 19:30.

I morgon har jag en tid att passa och jag kommer till och med ihåg den - akupunktur! Middagen vi ska äta imorgon är också klar - det blir grillat från idag. Och jag kommer nog få äta upp denna dag imorgon - kanske - det känns så just nu men det är kanske också bara så att det räcker med nattens sömn och så är jag som idag imorgon och inte som igår.

Men det går ju liksom inte att strunta i allt heller och bara ligga platt i sängen. Då blir jag ju tokig på annat sätt men jag har inte känt av min värk så mycket ändå idag - haft några "skov" i handen som jag ville hugga av. Just i skrivande stund är det ok igen.

Men det har varit en bra dag, en härlig dag, sol och värme, vi har kunnat gå i kortbyxor och suttit barfota utomhus - bara det är en bonus som vi fått vänta länge på denna vår.

Nu väntar en kortvecka - ynka tre dagar och sen fyra lediga. Det ser jag fram emot även vi har mycket en del att stå i på fredag. Tippen och däckbyte. Men det är då det.

Må gott

1 kommentar:

  1. Vilken toppensöndag du har haft :-) ☀
    Härlig att kunna vistas utomhus i tunna kläder. Härligt med promenad i vitsippeland :-). Härligt med shopping. Härligt med grillat.. Det ska va gött och leva annars kan det kvetta ❤ :-D

    Hoppas du slipper "betala " för denna dagen imorgon :-)
    Kram

    SvaraRadera