December

December

onsdag 1 maj 2013

Journal 64

Nu är det dags för bokbyte igen. Lyssnade klart på Dans på glödande kol igår kväll - det var spännande och nu blir det 4:e boken av Jussi Adler Olsen i serien om avdelning Q.

Har ni inte läst denna serie så gör det.

Journal 64

Den fjärde boken om Carl Mørck och Avdelning Q!

Grymhet, tvång och förnedring tillhörde vardagen på kvinnohemmet på ön Sprogø. Dit kom Nete Hermansen - och hon trodde att hon lyckats ta sig därifrån. En dag hinner hennes förflutna ikapp henne och det blir inledningen på en av Avdelning Q:s hittills svåraste utredningar. Vilka hemligheter finns i Netes förflutna? Vad var det egentligen som hände med henne och människorna omkring henne? Snart går det upp för Carl Mørck och hans assistenter Assad och Rose att fallet bara är en del av något betydligt större. Det handlar om fruktansvärda övergrepp - som fortfarande pågår. Samtidigt får Carl Mørck problem på det privata planet när han blir misstänkt för mordet på sin farbror.

"Bra, smart dansk deckarkonst. Lysande komik, flyhänt prosa, god underhållning där kalla fall blir allt varmare. Vad mer kan man begära?" - Kristianstadsbladet

1 kommentar:

  1. Tack för boktips...vet dock inte om jag vågar läsa den...hihi..är alldeles för mesig och lättskrämd...hihii..
    Hoppas du har en finfin helg vännen
    Kram Lollo

    SvaraRadera