December

December

lördag 4 maj 2013

Ibland har man inga val



Det är mer ljumma vindar än igår men dom är kraftiga och solen lyser med sin frånvaro.

Efter krysset i dag så tog jag mig en promenad bort till jobbet för att titta till några som hyrt våra lokaler för ett träningsläger. Allt var ok och vi hade en skön promenad.

När jag kom hem så var jag hungrig igen för promenaden tog nästan en timme så jag åt den grekiska salladen och det grillade köttet från igår. Dottern valde samma men för henne var det frukost.

Tog en kopp kaffe och sen gick luften ur mig likt en ballong och jag hade inget val - det var bara ryggläge i sängen som gällde.

Så jag har sovit ett par timmar och dottern puttade på mig för hon var redo att köras till en kompis. Där skulle hon bli upphämtad av någon annan och så skulle dom iväg och grilla hos en annan som har egen lägenhet och nyss flyttat till en 3:a från en 1:a ihop med sin pojkvän så där tillbringas mycket tid och det förstår jag. Inga föräldrar! Dom andra i gänget bor fortfarande hemma förutom en av killarna och honom hoppas jag på idag - att han är chaufför - han brukar köra och då slipper jag hämta någonstans.

Och så blev det en tur in på ica. Köpte chips till sonen, baguetter 3 för 20 lite grövre jättegoda som jag köpte häromdagen också. Och så glass! Icas egna pistage som enligt en bekant på fb var väl värd 4 av 5 i hans poängskala.

Sonen hade gjort sallad när jag kom hem och nu står riset och kokar och grytan är uppvärmd och jag inser att min dag i dag är av den där sorten - gör inget mer alls - gå och lägg dig - fixar ändå inget annat.

Och det som skulle göras ute i trädgården idag är flyttad till morgondagen. Då lovas sol och min energi kanske är bättre.

Jag fullkomligt hatar såna här dagar då jag inte har något annat val än att gå och lägga mig. Då jag är helt dränerad på energi.

Så det är bara att "gilla" läget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar