December

December

fredag 3 maj 2013

En underbar morgon




Morgonen är underbar, solen skiner och jag och jycken gick vid vår ena sjö efter att jag tagit min spruta. Hängde på låsen när dom öppnade i morse.

Spegelblankt men det har varit frost i natt så det var kyligt när jag gick till bilen men det kommer bli riktigt skönt ju mer solen värmer.

Har tagit upp kött från frysen att lägga på grillen sen till middag.

Men jag avskyr, fullkomligt avskyr att behöva kliva upp så tidigt på morgonen som jag fick göra idag. Först klockan 6 för att väcka sonen som i och för sig gör det bra själv men jag vill vara den där extra tryggheten. Och jag hade ju somnat om eller i alla fall slumrat lite längre om jag inte själv sen skulle upp och iväg men det blev ju bara på med mjukisbyxor, en hand igenom håret och upp med det i en tofs och iväg.

Men jag fick lite om inte panik så lite smått irriterad. Jag hittade inte mina glasögon som jag lagt undan när jag släkte igår. Kollade på golvet, under sängen, under ett skåp och det slutade med att jag tog bort alla sängkläder och bäddmadrass och drog fram sängen från väggen och där låg dom och hur dom hamnat där - ja det kommer jag inte ihåg - jag sov nog nästan då jag la dom någonstans.

Innan jag åkte hem så blev det ica också - M J Ö L K! - ständigt denna mjölkbrist. Igår köpte jag också äppelmos för dottern vill ha det i sin gröt och hon äter mannagryn och då går det ju mjölk både vid tillagning och ätning. Sonen - ja han dricker oboy och jag har mjölk i kaffet och till gröten och igår gick det ju också mycket mjölk för till fläskpannkaka är mjölk drycken och vatten gör sig dåligt till detta.

Och givetvis glömde jag det jag tänkte på innan jag gick in i butiken - grillkol. Vet inte om det jag har räcker. Kanske - får hoppas annars måste jag förbi en affär innan matlagning.

Och det är ju fredag. Två härligt lediga dagar och med sköna dagar om det nu fortsätter i samma anda vädermässigt.

Hoppas kan man ju alltid i alla fall.

Må gott

1 kommentar:

  1. Fredag är en fin fin dag :)
    Själv har jag nattpass hela helgen, men fixar det nog med :)
    Nu börjar vi känna att våren är på "G" även här♥
    Kramen i solen♥

    SvaraRadera