December

December

måndag 13 maj 2013

En normal vecka




Då var det måndag igen och en "normal" vecka utan några röda dagar mitt i den. Men det har varit väldigt skönt att få vara ledig 4 dagar på raken. Är också nöjd med vad som faktiskt blev gjort, däckbyte, hittat viktiga saker och städat.

Ätit min frukostgröt. Havregryn med kanel, rårivet äpple, linfrö, pumpakärnor och solrosfrön och mjölk och sitter nu med stora koppen kaffe.

Som jag skrev i går så ska jag detoxa kroppen tänkte jag. Och jag ska använda mig av flyt metoden blandat med bara nyttigheter som grönsaker och keso, lite frukt och yoghurt. Minimalt med kolhydrater i form av bröd, pasta etc - det blir morgongröten som får äran att ha dom.

2 veckor tänkte jag hålla på.

Idag ser regnet ut som om det hänger i luften, det blåser också ser jag på träden. Min natt har varit god. har sovit sen jag la huvudet på kudden tills klockan ringde vid 6 och jag klev upp för att väcka sonen. somnade om och sov någon timme till. Såna här nätter gillar jag. Vill ha såna varje natt.

Jag är högerhänt och tycker ju då att den handen borde vara stark och tränad men jag har problem. Känner smärta och svaghet när jag tex ska klippa naglarna. När jag använder en tvättsvamp och ska diska något eller skura ur diskhon så känner jag också så tydligt att handen inte är som den ska. Och ibland är greppet inte heller som det ska vara.

I det stora hela märker jag inte så mycket men det är dom där små sakerna som gör att jag blir påmind om att något inte är som det ska. Ska jag tro på den enkla förklaringen - det är fibron eller är det något annat som gör det hela.

Jag har också svårt att virka idag för jag får ont när jag har för små virknålar och då i tummens tjockaste del.

Men skriva på ett tangentbord går bra :)

Sonen åker till sin pappa idag - tror jag i alla fall - för så är planen.

Dottern hon blir kvar. Hon jobbar natt i natt och på onsdag är det yoga och sen jobbar hon på torsdag och på fredag ska hon också jobba men då med mig.

Och ännu inga gubbar som ska måla och fixa med huset - det är nu 2 veckor då dom inte synts till trots att det på lappen stod att dom skulle komma och alla saker står mitt ute på gräsmattan - hur länge ska det vara så kan man undra.

Nu väntar lite plock i köket. Diskmaskinen ska plockas ur, en tvätt ska tvättas och jag ska fixa mig i ordning för jobbet. Hunden - ja honom ska dottern ta med sig ut på en lång promenad är tanken. Om nu inte regnet sätter käpp för det hjulet.

Må gott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar