December

December

torsdag 23 maj 2013

Återbud



Igår ringde jag Gottfries. Jag behöver ju träffa min läkare där - det är mer än 1 år sen jag var där senast och så vill man ha koll på mig.

Och väntetiden dit är lång men jag fick en återbudstid som kommit in någon timme innan - nästa tisdag ska jag dit!

Jag frågade om dom visste något mer om sin framtid men inget. Det var bara att vänta på upphandlingen och då kan man ju fråga sig - vilka med samma spetskompetens inom fibro och me kan konkurrera med dom?

Solen värmer om man är i lä och helst också bakom fönsterrutan - fy attan. Gick en skön promenad i förmiddags, tog vägen genom naturreservatet och jag frös innan jag fick upp värmen och när jag kom in var jag svett.

Mina 4 arbetstimmar gick fort idag mycket tack vare ett möte. Och det var sen skönt att åka hem och göra middag.

Sparris i ugnen och sen torsk stekt i smör och curry. Gjorde också en sallad med massa gott men jag orkade inte äta den så jag har så jag klarar mig i morgon. Kanske ska jag sprödsteka lite bacon och ha i då. Det blir gott.

Men jag har gjort bananpannkakor. Hade 2 mogna bananer så jag mixade ihop dom med ägg och havregryn och lite marsanpulver för kokning. Gott som mellis.

Idag har jag varit lite yrslig från och till. En av dom där symptomerna jag fick känning av från allra början och som kommer och går är som oftast inte yrslig men ibland så kommer det. Hoppas på en god natt sömn - som sagt hoppas kan man alltid göra.

Tänkte faktiskt titta på tv ikväll - en dokumentär om den där händelsen i Ohio där den där äckelmannen låste in 3 kvinnor i 10 år. Kan kanske bli intressant.

Eller så somnar jag!

En lugn kväll blir det.

Må gott

1 kommentar:

  1. Vad BRA att du kunde få en återbudstid hos Gottfries :-)
    Det är värdefullt att få träffa kunniga människor. Läkare med spetskompetens
    Hoppas verkligen de får vara kvar!!!

    Mums vad din torsk låter god :-)
    Sovgott
    Kram ❤

    SvaraRadera