December

December

onsdag 17 april 2013

Snart så



Natt! Och denna natt - en sån icke underbar natt.

Vaknat x antal gånger och varför - ingen aning. Kanske så är det undermedvetet att jag ska ha mötet om ett par timmar.

Jag tar det lugnt nu på förmiddagen. Låter kroppen vila så gott det går för den är värkbruten också.

Igår kväll hade jag också ont i lymfkörtlarna vid ena örat och ner - ett tecken på att det är lite för mycket!

Och då är det ju himla knepigt att man inte kan få sova ostört när kroppen är så trött men tyvärr är det ju så med ME och fibro - att det är precis så.

Ute är det soligt och det bara exploderar av pollen känns det som. Så det gör ju sitt till. Att man blir trött menar jag för jag känner av det trots tabletter och då har jag ändå ätit en vecka.

Ute är det också rena kakafonin - det kvittrar, sjungs och låter av alla möjliga fåglar.

En av gångerna när jag vaknade i natt gick jag upp och kokade kvällsro te, satte mig i soffan medans jag drack och tittade på cnn och bombbevakningen. Och jag hoppas dom får tag på besten som gjort detta. Man tänker - inte fler döda men alla dom som överlevde och som är så skadade, fått amputera båda benen och annat. Dom har en verkligen tuff tid framför sig och man glömmer lite bor - man tänker - så skönt att inga fler dog men en del dog nog ändå trots att dom lever. Någon kanske aldrig mer kan tänka ens. Ja usch så hemskt.

Nä ska gå och duscha, göra mig så sakterliga klar. Innan mötet ska jag ta spruta och även be att dom tar HB på mig som dom glömde senast.

Må gott




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar