December

December

onsdag 3 april 2013

Not!



Fy attan i gatan vilken jobbig natt jag har haft. Jag har inte kunnat sova. Somnade inte igår trots att jag när jag la mig var så trött och även hade tagit propavan. Och sån har natten varit. Somnat till som kort och vaknat - tappade räkningen till sist. Frusit, svettats, upp och i säng igen och det här kommer bli en lång dag eftersom jag varit vaken sen kvart i 8.

Nu har jag ätit en god frukost. Havregrynsgröt i dag också men med kardemumma och så hade jag två persikohalvor och lite solrosfrön i.

Gjorde smoothie igår kväll med banan och persika - burk - och då blev det persikor kvar - så jag ska nog köpa fler såna konserver bara för att det är gott att ha.

Kaffe i koppen och jag ska strax ge mig ut på en promenad. Dottern nobbar mig idag. Hon står nu i duschen istället för att bli klar och ska åka med mig till centrum när jag ska ta sprutan för att se vidare till en kompis som flyttat in i en ny lägenhet. Från en 1:a till en 3:a för 1:an blev lite för liten när hon blev sambo och så kom ett byte tvärs över gården i området där hon bor så lägligt.

Så idag blir det bok i öronen. Och solen skiner och himlen är blå och det ser ut att bli ännu en vacker dag. Så många soltimmar som vi hade i mars har vi inte haft sen - ja det kommer jag inte ihåg men rekord var det i alla fall.

Då var kaffet slut och dags för att ta tag i dagen. Må gott



4 kommentarer:

  1. Hoppas du får en bra dag trots att natten varit dålig. Kram!

    SvaraRadera
  2. Ujujuj vilken jobbig natt :-(
    Det är tufft med dessa nätter.... & så blir man lite stressad för man "MÅSTE" ju sova....

    Hoppas du orkar med dagen iaf :-)

    Ha en strålande fin onsdag!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hoppas dagen blir fin nu då med god bok och mera sol!!
    Det är riktigt jobbigt med såna nätter som du tycks haft usch och fy.
    Hoppas du kan hämta kraft i denna soliga dag!
    Kram Lollo

    SvaraRadera