December

December

tisdag 2 april 2013

KortveckaMåndag på en tisdag - ja så känns det ju - att det är måndag idag. Känns ändå skönt att det är sommartid och man vaknar vid 9 istället för 8.

Igår innan jag gick ifrån köksbordet så la jag fram alla saker till blodsockermätaren. Och idag kom jag tack vare detta ihåg att mäta och det låg på 5,7. Betydligt bättre än 7,5 som det var på provtagningen förra veckan.

Så jag tänkte jag ska ta det denna vecka varje morgon och kolla för att se om det svänger väldigt eller om det var en engångshändelse.

Har ätit en nyttig frukost!

Havregrynsgröt med kanel och rårivet äpple och några mandlar. Och så kaffe på detta. Väntar på att dottern ska kliva upp - hon äter yoghurt. Hon har hittat en som smakar rabarberpaj. Sen ska vi ut och gå och hon har lovat att följa med men hon är baske mig seg att få upp.

Natten har också varit god. Somnade gott strax efter 9, började titta på nya sherlock men kände att neä det kan kvitta.

Vaknade vid 5 för katten ville sällskapa till köket därefter var det sådär med sömnen men goa timmar i mellan i alla fall.

Har tagit upp lövbiff från frysen, vet inte riktigt vad jag ska göra med den än, får fundera ut det idag.

Och solen skiner idag också, himlen är härligt blå men ser på det som ligger i skuggan på min baksida att det varit kallt i natt. Härliga högtryck och även om det blåser så är det inte den där isande kalla hemska vinden som vi hade för någon vecka sen bara.

Det blir en bra tisdag.

Må gott

2 kommentarer:

 1. Godmorgon !
  visst är det härligt med sol, tisdag och sommartid :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Eftersom man jobbar helger och vardagar, blir det inte sådana veckor för mig. Men då kan jag ju vara ledig mitt i veckan i stället :)

  Underbart väder har vi även denna dag♥ Men ett bakslag får vi nog allt??? :(

  Kramen vännen♥

  SvaraRadera