December

December

måndag 29 april 2013

I väntan påNär som helst så kommer det nog börja regna. Och det blåser rejält.

Det känns i kroppen men den har ju också gamla synder att berätta om.

De sista dagarna gör sig påmind både i kropp och själ. Värk och trött! Men jag är glad över valen jag ändå gjorde för nöjdhetsmätaren slog i topp. Körde ju med att anfall är bästa försvar igår. Anfalla kropppen - överraska den med aktivitet så att det skulle bli helt förvirrad och glömma bort sig ett tag men det går ju inte att lura i längden.

Men det var attan så segt att kliva upp och jag låg länge ända in i det sista innan jag bestämde mig för att sparka upp mig själv ur bingen, klä på mig, sms dottern att jag var där till 10 och så gick vi vår morgon promenad.

Men det var trots allt en skön promenad förutom när man kom mot vinden för då tappade man andan. Och sen smakade gröten extra gott när jag kom hem hungrig.

Nu när jag sitter och tittar ut på min trädgård så hoppas jag att inte vinden är för elak med mig och gör att man behöver kratta om allt. För det finns gott om okrattade löv i anslutning till min tomt. Och jag vill inte ha in dom till mig.

Igår var jag också förvånad över hur pigg jag ändå var tills jag gick och la mig vid 9 tiden. Men när jag sen bäddade ner mig så kom tröttheten över mig direkt. Hade bara motat bort den känslan och jag somnade som en stock och sov gott i par tre timmar innan jycken väckte mig och ville ut men jag somnade om gott på en gång och sen har jag sovit gott hela natten.

Måndag och jag planerar i huvudet inköpslistan. Får åka och handla efter jobbet, ögnade igenom Lidl och icas veckoblad och på Lidl hade man lite kött som jag vill köpa hem men även lite annat också.

Dottern ska köras iväg till en kompis när jag åker och jobbar - dom ska planera en utlandsresa efter sommaren.

Och jag ska gå in och ställa mig i duschen nu och göra mig klar för denna dag. Men först - mer kaffe!

Må gott
3 kommentarer:

 1. Å här är det vinstilla och sol...än så länge. Igår ringde dottern från Island. Dom var på äventyr vid Vatnajökull. Var det vackraste hon sett av naturupplevelser. Men det stormade så mycket där att det var både sand-ock-askmoln som kom farandes mot bilrutan. Det gick inte att gå ut vid vissa platser som dom ville kolla lite närmare på. I natt har dom sovit ute i en liten stuga i ödemarken. I dag skulle dom köra samma väg tillbaka till Reykjavik.
  Ha en bra dag, vännen. Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej vännen! =) Här uppe i lyckseletrakten är det också en blåsig dag! Önskar vi hade Lidl här också! Men närmaste är typ 18 mil bort . Kram till dig!

  SvaraRadera
 3. Hoppas du orkade med shopping trots en så fruktansvärt intensiv helg....

  Kram

  SvaraRadera