December

December

fredag 19 april 2013

FredagskvällSå skönt att det äntligen är fredagskväll. Men dagen har varit bra men det är intensivt just nu och veckan som kommer blir inte mindre intensiv och då ska jag på kurs på tisdag. In till Gbg ett par timmar på eftermiddagen men det är ändå en tripp dit med buss etc och med den energi jag har att hushålla med så kommer det bli lite jobbigt förmodligen.

Man måste ju också ha huvudet på skaft när man är där så att det fastnar det jag behöver lära mig.

Äter rester idag, kycklingen och harricotarrna.

Solen har kommit fram på eftermiddagen och tänk om den kommer lysa på mig hela helgen - det vore skönt.

Det blir en lugn kväll. Det är inte så mycket kvar av boken så den kommer jag lyssna klart på sen blir det någon ny och just nu ligger det nära tillhands att ta samma författare och bok 3 i serien.

Så jag ska förflytta mig från köket in till soffan, sticka lite och jag kan kanske bli klar med min stickning i helgen - en sjal som jag känner mig nöjd med. Rektangulär och med hålmönster i ett färgglatt garn. Ja efter många "#¤Q%T"#&%"  och andra fula ord så blev det bra till sist.

Sen har jag ett nytt projekt att sätta mig in i - ett linne. Och jag måste tänka till lite där innan jag börjar. Ska göra om mönstret lite.

Trots att natten som var blev så kass och likaså natten innan så har jag ändå inte varit för knäpp på jobbet. Har funkat bra.

Jag har också mailat fk idag och min kontakt och bett om alla blanketter jag behöver för att söka bostadsbidrag, bostadstillägg och ev annat. Har också mailat AFA för att höra om jag är berättigad till något genom dom. Är det något annat man ska tänka på? Ni som har erfarenhet - tipsa!

Jag tittar på en kruka jag har i fönstret. En vit som jag nu har en taklök i och murgröna och en annan sorts hängväxt. Och jag skulle behöva åka till blomsterlandet och så titta om jag kan hitta någon form av hängare så jag kan hänga upp den i fönstret eller nåt. Förr kunde man hitta sånt i rep och liknande kanske finns det kvar. Eller så skulle jag haft en sån gammal piedestal - den skulle göra sig bra på en sån också - den är lite felplacerad där i fönstret.

Kanske kunde jag hitta en på loppis.

Något som är typiskt är när man sätter sig ner i sitt egna hem och kopplar av så kommer också sånt man förträngt bort under dagen. Trött som attan och så kommer även värken.

Så soffan får det bli men kanske ingen stickning utan en kudde och filt istället.

Må Gott

1 kommentar:

  1. Låter som ett det är väldigt skönt med en ledig lugn fredagskväll! Det är du värd!

    Hoppas du får sova gott inatt!
    Kram ❤

    SvaraRadera